filo7 Napisano 26 Grudzień 2010 Share Napisano 26 Grudzień 2010 Witam! jestem początkujący w tym temacie , pracuje narazie jakies dwa tyg. w vray w sketchup 7, mam problemy troche z nakladaniem tekstur , parkiet na zdjeciu ktore dodaje sciagnelem jako zdjecie , a nastepnie nalozylem na podloge, lecz nie wiem jak pozniej wzmocnic material z nalozona tekstura czyli zdjeciem aby to jakos wygladalo sciagnalem ten material http://www.vray-materials.de/all_materials.php?mat=2082 lecz nei weim gdzie wlepic poszczegolne zdjecia tej tekstury , naprzyklad specularity ????? mam nadzieje ze moj jezyk jest zrozumialy;p , dzieki za wszelka pomoc oto link: http://img291.imageshack.us/i/nowy2ps.jpg/ pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filo7 Napisano 27 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2010 to moze przynajmniej ktos cos powie na temat tego wnetrza , cokolwiek moze co zmienic zeby bylo lepiej itd ;) dzieki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 27 Grudzień 2010 Share Napisano 27 Grudzień 2010 mysle ze z tego moze byc jeszcze jakies ciekawe wnetrze ale musisz popracowac. Okropny dywan, strasznie pusto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 28 Grudzień 2010 Share Napisano 28 Grudzień 2010 Spróbuj wzorować się na jakimś istniejącym wnętrzu by wyłuskać detale. Jest za mało na razie by mówić o projekcie. Popraw ustawienia świateł bo Ci przepala strasznie. Zmniejsz ich wartość, pobaw się ustawieniami camery - z tego co pamiętam w sketchu też to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filo7 Napisano 30 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2010 dzieki za rady, bede probowal dalej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi