Napisano 26 Grudzień 201014 l SPÓŹNIONE ŻYCZENIA, nieskończone ale są Uploaded with ImageShack.us Edytowane 29 Grudzień 201014 l przez Thx
Napisano 28 Grudzień 201014 l Autor wersja ostatnia Uploaded with ImageShack.us i żeby było wedle regulaminu wkładam wipy( a może już tutoriale?): Uploaded with ImageShack.us Edytowane 29 Grudzień 201014 l przez Thx
Napisano 29 Grudzień 201014 l Autor teraz chyba lepiej stoją Trzej Królowie Uploaded with ImageShack.us
Napisano 29 Grudzień 201014 l no wypas. tylko kompozycyjnie mi to niezbyt podchodzi - królowie sprawili że wzrok grawituje na prawo, a tam już krawędź obrazka.
Napisano 29 Grudzień 201014 l Autor masz rację zastanawiam się nad Betlejem w dalekim planie po lewej stronie
Napisano 29 Grudzień 201014 l masz rację zastanawiam się nad Betlejem w dalekim planie po lewej stronie a nie myślałeś tak: po prawej trzej królowie i w tle Betlejem, po lewej jakieś postacie z naszych czasów albo z przyszłości i futurystyczne miasto w tle ? Wiem że to trochę popelina, ale imo chwytliwy motyw.
Napisano 29 Grudzień 201014 l Autor many-as-one pomysł dobry ale co na to ultra katolicy od Rydzka. Chyba, że w przedstawionej postaci współczesnej będzie ktoś zasłużony, myślący poprawnie albo świeży męczennik. Szkoda obrazka na wyniosłości współczesnego prawicowego ducha. He he no żartobliwie by wyglądało he he. A temat poważny bo dotyczący wiary wiernych, pozdro PS mnie wystarczy , że dzieciak lewituje
Napisano 29 Grudzień 201014 l Autor jak by się uprzeć to tupolew jest , nawet w ruchu. Ale ale zaraz poszukam tej szopki bo mi umknęła nie widziałem. Jestem zawsze arcyciekawy wszelakich szaleńczych aktów twórczych o społecznej idei PS właśnie zobaczyłem, nie potrafię skomentować: po trosze się śmieję, po trosze zastanawiam(wierze w dobre intencje ludzi od szopki). Ciągle mnie zastanawia czy to strach przed współczesnością, jej tempem tak mocno deprymuje ludzi wierzących? Nie wiem ale przecież taka właśnie współczesność-pełna pytań o nasze indywidualne miejsce w świecie- jest, pędzi już od renesansu Edytowane 29 Grudzień 201014 l przez Thx