Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

SPÓŹNIONE ŻYCZENIA, nieskończone ale są

7komp.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edytowane przez Thx

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

nic nie zrozumiałem, możesz trochę jaśniej objaśnić sens

Napisano
  • Autor

wersja ostatnia

8komp.jpg

i żeby było wedle regulaminu wkładam wipy( a może już tutoriale?):

wip1komp.jpg

Edytowane przez Thx

Napisano

no wypas. tylko kompozycyjnie mi to niezbyt podchodzi - królowie sprawili że wzrok grawituje na prawo, a tam już krawędź obrazka.

Napisano
  • Autor

masz rację zastanawiam się nad Betlejem w dalekim planie po lewej stronie

Napisano
masz rację zastanawiam się nad Betlejem w dalekim planie po lewej stronie

a nie myślałeś tak: po prawej trzej królowie i w tle Betlejem, po lewej jakieś postacie z naszych czasów albo z przyszłości i futurystyczne miasto w tle ?

Wiem że to trochę popelina, ale imo chwytliwy motyw.

Napisano
  • Autor

many-as-one pomysł dobry ale co na to ultra katolicy od Rydzka. Chyba, że w przedstawionej postaci współczesnej będzie ktoś zasłużony, myślący poprawnie albo świeży męczennik. Szkoda obrazka na wyniosłości współczesnego prawicowego ducha.

He he no żartobliwie by wyglądało he he. A temat poważny bo dotyczący wiary wiernych, pozdro

PS

mnie wystarczy , że dzieciak lewituje

Napisano
  • Autor

jak by się uprzeć to tupolew jest , nawet w ruchu. Ale ale zaraz poszukam tej szopki bo mi umknęła nie widziałem. Jestem zawsze arcyciekawy wszelakich szaleńczych aktów twórczych o społecznej idei

PS

właśnie zobaczyłem, nie potrafię skomentować: po trosze się śmieję, po trosze zastanawiam(wierze w dobre intencje ludzi od szopki). Ciągle mnie zastanawia czy to strach przed współczesnością, jej tempem tak mocno deprymuje ludzi wierzących? Nie wiem ale przecież taka właśnie współczesność-pełna pytań o nasze indywidualne miejsce w świecie- jest, pędzi już od renesansu

Edytowane przez Thx