Napisano 27 Grudzień 201014 l W związku z wyjazdem na święta do babci nie mam dostępu do mojego maxa i uznałem że ściągnę sobie triala. Wiem że jest już po świętach ale ja wciąż jestem poza domem i na dodatek siedzę w szpitalu psychiatrycznym (no coment). Teraz problem: 1. Mam instalkę, instaluję, a krew mnie zalewa przy walce z Vistą i antywirusem. 2. Instalacja zakończona. 3.Odpalam maksa i nagle ni z gruchy ni z pietruchy wyskakuje: Upgrade Buy Macie jakiś pomysł? Szczerze mówiąc nie mam jakiejś nadzwyczajnej ochoty żeby płacić za możliwość skorzystania z trial versinon $3,490.00. 0_o pzd. Daniel
Napisano 27 Grudzień 201014 l wyglada jakbys mial wylaczona obsluge javascriptu w przegladarce, mozliwe ze max wykozystuje to do komunikacji albo co... nigdy nie wiadomo czego mozna sie spodziewac po maxie :)
Napisano 27 Grudzień 201014 l Zobacz w IE, jeśli 3dsmax miałby używać przeglądarki to raczej tej wbudowanej.
Napisano 27 Grudzień 201014 l Autor Tam też sprawdziłem i było włączone. Ale temat do zamknięcia ponieważ okazało się że wystarczyło wywalić modem na chwilę :) Dzięki!