Chindoos Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 http://www.chindoos.republika.pl/photogallery/Harley2004.jpg Proszę o komentarze... ps. Aha i nie piszcie że motor jest za mało \"harleyowy\" bo to akurat taki model jest (robiłem ze zdjęcia) ;)
sayonerka Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 Hej! Podrzc tez zdjecie orginalu na podstawie ktorego to modelowales. Bo ta przednia felga cos mi nie pasi. A pozatym to nawet ladne jest. Pozdrawiam.
kx Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 ehehe... Chindoos - twoj avatar wazy troszke za duzo :)
Master Kiełbaster Napisano 3 Czerwiec 2004 Napisano 3 Czerwiec 2004 Proponuję bana ;P Strasznie słabe materiały ma ten motor... Standartowe tło też nienajlepsze :(
MareG Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 nie no to jest jakas prowokacja, i niby do tego ma byc podobny? http://www.harley-davidson.com/PR/MOT/2004/04_template.asp?bmLocale=en_US&market=US&family=Dyna&model=FXD&modelSection=features Technicznie: model jak ulepiony z jednego mesha. Slabe materialy... przy kompozycji nie zdjąles matowania warstwy motoru (remove black matte). pozdr
kx Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 Marcin_ps : ja nie przesadzam, ja przestrzegam regulamin i chcialbym aby inni tez go przestrzegali
Pablo Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 Kx- jesli chcesz pisac tylko o przypominaniu regulaminu, a bez zadnego komentarza do daruj sobie takie post. btw. harley bardzo cieniutki:/ cwicz cwicz ze wszystkim, modeling,teksturing,lighting i render. pozdr
Orion Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 Jak na pierwszą, czy drugą prackę to nie jest źle, ale jak na odwzorowanie pierwowzoru to kicha totalna
chveti Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 blehhhh....... taki motor , mogłeś się chociaż przyłożyć btw. Pablo jak tam twój Harley ?? :)
Pablo Napisano 4 Czerwiec 2004 Napisano 4 Czerwiec 2004 Chveti- hehe wiedzialem ze zapytasz ;) jak znajde czas to go odkurzę ;) but right now i have lot of work to do :P Greetings
Rekomendowane odpowiedzi