ozzy Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Temat: Gość kocha swój samochód - wielkiego, amerykańskiego i niestety paliwożernego muscle cara. Paliwo coraz droższe, a pieniędzy coraz mniej, więc gość postanawia wstawić do swojego ukochanego samochodu dużo słabszy i oszczędniejszy silnik. Mimo że uważa to za profanacje, woli męczyć się z małym silnikiem niż przestać jeździć swoim autem. Chciałbym przedstawić to na scenie w garażu, gdzie mały silnik będzie wisiał zaczepiony na podnośniku nad otwartą maską, a duży silnik który był w samochodzie fabrycznie będzie leżał z boku. Obok tego stojący właściciel pojazdu z posmutniałą miną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dexter47 Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 sugeruje lekka zmianę żeby właściciel samochodu wyciągał duży silnik (koniecznie z napisem HEMI :] ) i patrzył trzymajac łańcuch w lapie smutna miną na mały silnik (najgorsze upokożenie dla muscule car to Wankel pod maska ;] ) :D:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnold44 Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Pomysł genialny jak najbardziej na czasie tylko mały silnik bym zastąpił jakąś Japońską Hybrydą z wielkim napisem made in Japan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy Posted January 3, 2011 Author Share Posted January 3, 2011 Cos tam skubnąłem, na razie nie zbyt dużo. Sugestię wezmę pod uwagę :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolitic Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Zkolei ja bym sugerował zmianę temat - już się taki pojawił : http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=73183 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermod Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Porównaj daty kto był pierwszy z tym tematem, poza tym pomimo podobnego tematu to 2 całkiem różne wizje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMic Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Hmmmm a może jednak coś w tym jest, hehehehhe 2 tematy o identycznie brzmiacym tytule. Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolitic Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Porównaj daty kto był pierwszy z tym tematem, poza tym pomimo podobnego tematu to 2 całkiem różne wizje. A faktycznie, sorry zmyliło mnie to że wcześniej nie zajrzałem tutaj. Życzę autorowi powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts