ozzy Napisano 29 Grudzień 2010 Napisano 29 Grudzień 2010 Temat: Gość kocha swój samochód - wielkiego, amerykańskiego i niestety paliwożernego muscle cara. Paliwo coraz droższe, a pieniędzy coraz mniej, więc gość postanawia wstawić do swojego ukochanego samochodu dużo słabszy i oszczędniejszy silnik. Mimo że uważa to za profanacje, woli męczyć się z małym silnikiem niż przestać jeździć swoim autem. Chciałbym przedstawić to na scenie w garażu, gdzie mały silnik będzie wisiał zaczepiony na podnośniku nad otwartą maską, a duży silnik który był w samochodzie fabrycznie będzie leżał z boku. Obok tego stojący właściciel pojazdu z posmutniałą miną.
dexter47 Napisano 30 Grudzień 2010 Napisano 30 Grudzień 2010 sugeruje lekka zmianę żeby właściciel samochodu wyciągał duży silnik (koniecznie z napisem HEMI :] ) i patrzył trzymajac łańcuch w lapie smutna miną na mały silnik (najgorsze upokożenie dla muscule car to Wankel pod maska ;] ) :D:p
arnold44 Napisano 30 Grudzień 2010 Napisano 30 Grudzień 2010 Pomysł genialny jak najbardziej na czasie tylko mały silnik bym zastąpił jakąś Japońską Hybrydą z wielkim napisem made in Japan.
ozzy Napisano 3 Styczeń 2011 Autor Napisano 3 Styczeń 2011 Cos tam skubnąłem, na razie nie zbyt dużo. Sugestię wezmę pod uwagę :).
bolitic Napisano 3 Styczeń 2011 Napisano 3 Styczeń 2011 Zkolei ja bym sugerował zmianę temat - już się taki pojawił : http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=73183 :)
Hermod Napisano 3 Styczeń 2011 Napisano 3 Styczeń 2011 Porównaj daty kto był pierwszy z tym tematem, poza tym pomimo podobnego tematu to 2 całkiem różne wizje.
KoMic Napisano 3 Styczeń 2011 Napisano 3 Styczeń 2011 Hmmmm a może jednak coś w tym jest, hehehehhe 2 tematy o identycznie brzmiacym tytule. Pozdr
bolitic Napisano 4 Styczeń 2011 Napisano 4 Styczeń 2011 Porównaj daty kto był pierwszy z tym tematem, poza tym pomimo podobnego tematu to 2 całkiem różne wizje. A faktycznie, sorry zmyliło mnie to że wcześniej nie zajrzałem tutaj. Życzę autorowi powodzenia!
Rekomendowane odpowiedzi