Napisano 3 Czerwiec 200420 l Czy zna ktos jakis dosc dobry plugin, ktory by chodzil pod max 4 (glu 3d:( ) Przeszukalem caly dzial plugins i naprawde nie znalazlem nic konkretnego, czy ktos jest w stanie mi pomoc?
Napisano 3 Czerwiec 200420 l A jesli masz zainstalowanego max havoca to tam tez chyba byla jakas opcja wspomagajaca robienie wody ale pewny nie jestem.Zreszta mozesz sprawdzic w instrukcji havoca.
Napisano 3 Czerwiec 200420 l Autor wlasnie chcialbym jakas alternatywe real flow, bo rf to program osobny, a ja chcialbym plugin :| a co do havoka to niewiem, nie slyszalem, ale chcialbym uzyskac -efekt splywania wody po kamieniach -rospryskiwanie sie tej wody (woda ma plynac pod dosc duzym cisnieniem) aha, nie potrzebuje zadnych ripplow ani nic z tych rzeczy
Napisano 3 Czerwiec 200420 l Autor zastanawiam sie jedynie czy maxowe particlesy + deflectory mialy by szanse?
Napisano 17 Sierpień 200420 l a moze znacie jakis plugin tego typu do maxa 5:) kurcze widzialem co potrafie real flow to jest codo ale pewnie puzniej bylby problem ze sprowadzeniem tego do maxa itd:( moze jest jakis plugin? pozdrawiam:) i dziekuje
Napisano 17 Sierpień 200420 l Nie wiem na co narzekacie. Sprowadzenie animacji czasteczkowej z realflowa do maxa to kilka chwil. A z tego co wiem tylko glu3d ma podobne mozliwosci. Ale on chbya nie dziala pod maxem r4
Napisano 17 Sierpień 200420 l Kozioo nei narzekamy:) poprostu ja sie zastanawialem nad tym ale nie bylem pewien:( pozdrawiam i dzikeuje za odpowiedz:)
Napisano 17 Sierpień 200420 l Piotrek - zle sformulowalem tego posta. raczej chodzilo mi o "obawy". Ale mniejsza z tym. W kazdym razie rozwiewam wątpliwosci - transfer z maxa do RF i vice versa nie jest trudny :]
Napisano 17 Sierpień 200420 l dziekuje bardzo Kozioo:) bo mysalem ze to moze byc dosc duzy problem:( wiec biore sie za realflowa:) a Kx przepraszam ze sie wciolem w twoj watek ale szkoda zakladac nowego dla jednego pytanka:) pozdrawiam wszystkich :)
Napisano 26 Sierpień 200420 l Ja rowniez polecam Real Flowa :] Choc troche problemow z nim jest, ale jakos idzie sie do tego przyzwyczaic. Najpowazniejszy problem ( Jak dla mnie ) to eksport obiektow z maxa... Strasznie mi sie kopie siatka gdy wprowadzam to do Real Flowa :( Zalozylem juz taki temat, ale widze, ze chyba nikt nie wie jak mi pomoc... :] Pozdrawiam...