Pilot Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 Oki oto praca mohego koelgi w 3ds maxie. Zaczął jarobić wczoraj po tym jak mu wytłumaczyłem jak sie modeluje auta :] Zamieszczam ją ja poniewaz koelga nei ma neta (tak naprawde ma ale modem :]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilot Napisano 4 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2004 Góra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilot Napisano 4 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2004 i pzrod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 witaj ja mam modem a w necie siedze (nie ciagle ale widac:P:P) (kolego:P) wiec przod jes ttroche zly (troche??)(krzywy) troche jest niedociagniec ale jak na pierwszy to OK wiec trzymam kciuki (za kolege:P:P) narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 powiedz koledze ze ma blad przy grillu a tak pozatym ot jak na pierwsze autko to spoko. fajnie ma ze ma kolege co mu wytlumaczy i pokarze wszystko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilot Napisano 4 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2004 JA bede pomagal koeldze to moze zroni takei autko jak moje :] nielot odwiedz moj post i naspiz cos. http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=11199&page=4#pid146387 Od tego ma sie koelgów. A że grill ma zły to on juz wie. Sam to zauwałżył :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enzo Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 Nieźle jak na początke...błedów wymieniać nie będe bo zorbili to już moi przedmówcy :) Ale chcialem tylko dodać (tak dla żartu) że czasem jak się czegoś wstydzimy to sie zawsze gada...to mojego kolegi, to moja znajoma, albo znam takiego jednego..., oczywiście nie twierdze że jest tak w twoim przypadku :)))) Życzę (koledze) , owocnej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilot Napisano 4 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2004 ezno :] ja mam swoj model i jest o wiele lepszy (nie che wysmiewac koelgi poniewaz jest poczatkujeacy) wiec nei mam potzreby maskwoac sie:] wejdz w moj post i tam cos napisz :D http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=11199&page=4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 dodam do listy blad przy drzwiach z prozdu ... :) narazie mniej wiecej dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enzo Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 Pilot...wiem że to nie twoje...i że masz lepszy...tylko tak to powiedziałem dla żartu... A w twojego wip\'a już zaglądam ---up,up away.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 Ale chcialem tylko dodać (tak dla żartu) że czasem jak się czegoś wstydzimy to sie zawsze gada...to mojego kolegi, to moja znajoma, albo znam takiego jednego..., oczywiście nie twierdze że jest tak w twoim przypadku :)))) hehe przyznam sie ze kiedys tez mialem takie mysli :D:D ale zwatpilem (czemu mam sie sowjej pracki wstydzic stwierdzilem:P) zycze owocnej nauki na maxie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 4 Czerwiec 2004 Share Napisano 4 Czerwiec 2004 No powiem że jest dużo pogiętych rzeczy, choćby nerki bok. Pilot pomórz koledze i podpowiedz mu co i jak powinien robić żeby było ok (równo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilot Napisano 4 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2004 Jutro do niego ide to mu troche pomoge :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 napisał Pilot Jutro do niego ide to mu troche pomoge :] i o to chodzi :D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilot Napisano 5 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2004 Wypociny koelgi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilot Napisano 5 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2004 Kolejny renedr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thud Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 Twoj kolega robi to spline\'ami czy powierzchniami sklejanymi (quad patch)? troche falisty mi ten model sie wydaje w paru miejscach ale tak to jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zipper Napisano 5 Czerwiec 2004 Share Napisano 5 Czerwiec 2004 mamy tu szukac bledow ... czy tylko podziwiac jak rozwija sie kolega ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 6 Czerwiec 2004 Share Napisano 6 Czerwiec 2004 Już zdecydowanie lepiej ale widać jeszcze niedociągnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 6 Czerwiec 2004 Share Napisano 6 Czerwiec 2004 mozna by bylo zobaczyc siatke? ladnie jak na poczatek:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilot Napisano 6 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2004 Wolał bym wam narazie saitki nie poakzywać. Błędy owszem możecie poakzywać. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1234 Napisano 8 Czerwiec 2004 Share Napisano 8 Czerwiec 2004 Cze to ja kolega pilota bende staral sie pisac co jakis czas z modemu :p. Siatki niebnde wam pokazywal bo konkretna porazka postanawiam zrobic model cilo v6 i tu juz mi pilot pomaze zeby siatka ble wmiare czysta i klarowna.wiem ze reno clio juz ktos robil bodajze Loozack.Bede mial nakim sie wzorowac. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1234 Napisano 8 Czerwiec 2004 Share Napisano 8 Czerwiec 2004 ma ktos rzuty do renault clio v6 ?? jak tak to to poadje e-maila [email protected] dzieki !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi