slayer2004 Napisano 7 Styczeń 2011 Napisano 7 Styczeń 2011 (edytowane) W ramach odpoczynku od game-artu, postanowiłem podszlifować się nieco w czymś hi-poly. Jako pierwsze pod maxowy nóż trafiły głośniki i komórka, z racji tego iż znajodwały się najbliżej mnie ;D. Daaawno tego nie robiłem, więc i efekty są mizerne, jednak w pewnym stopniu jestem zadowolony z efektów. Żeby nie zaśmiecać zakłądam teczkę. Jeśli mój temat bardziej pasuje do WIP'a, byłbym wdzięczny za przeniesienie :). głośniki: telefon: pozdrawiam :). Edytowane 28 Styczeń 2011 przez slayer2004
gientekwl Napisano 8 Styczeń 2011 Napisano 8 Styczeń 2011 niestety, słabiutko... kompo kuleje, shadery, studio, lighting. Modele git, ale rendery stanowczo do poprawy IMHO.
slayer2004 Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Napisano 8 Styczeń 2011 A co złego jest z shaderami ? Co do studia i oświetlenia. Własnie w tym chciałbym się nieco podciągnąć. Tak czy inaczej z pewnością zastosuje się do wszelkich rad :).
gientekwl Napisano 8 Styczeń 2011 Napisano 8 Styczeń 2011 co złego z shaderami ? zazwyczaj podczas swojej pracy musisz sam sobie odpowiedzieć na to pytanie. W dobrym studio trzeba pokazać, że plastik to plastik, szybka to szybka a guzik to guzik. Na Twojej szybce odbija się jakiś brzydki, mocno przeepalony blik, nijak nie widać, że to szybka - można się domyśleć z kontekstu co to... na plastiku z kolei jest mało odbić - nie czuć, że to plastik... Powodzenia w następnej pracy ;)
bbandi Napisano 8 Styczeń 2011 Napisano 8 Styczeń 2011 Model głośników całkiem fajny, natomiast nie lubię modeli telefonów dotykowych z tego względu że w nich 80% detalu to textura z menu:).
slayer2004 Napisano 28 Styczeń 2011 Autor Napisano 28 Styczeń 2011 Dziękuję za komentarze, staram się na bieżąco brać pod uwagę wasze wskazówki przy kolejnych modelach. Ostatnimi czasy troszkę zwolniłem (sesja :/), jednak powstały 2 kolejne modele. Pendrive: Perfumy: tym razem postarałem się o jakieś lepsze studio :)
tob01 Napisano 30 Styczeń 2011 Napisano 30 Styczeń 2011 myśle, że Freedom powinno sie tak nie rozlewać, podobnie z passion
slayer2004 Napisano 30 Styczeń 2011 Autor Napisano 30 Styczeń 2011 hmmm, rozlewa się poprzez wcięcie w szkle flakonu. Troche słabo je widać, jednak to narazie jest moje maksimum jeśli chodzi o materiały szkła i cieczy :/
Rekomendowane odpowiedzi