Jincheng Napisano 9 Styczeń 2011 Napisano 9 Styczeń 2011 (edytowane) Witam :) chciałbym tu przedstawiac moje modele z kategorii : rolnictwo. Dlaczego akurat rolnicze.. hmm nie wiem :) poprostu lubie to tak jak niektórzy samochody. Dobra czas przejsc do modelu Soft: Cinema 4D i siatki Update : Edytowane 9 Styczeń 2011 przez Jincheng
patryk1419 Napisano 9 Styczeń 2011 Napisano 9 Styczeń 2011 widziałem ten model na ls portal a model ładny podoba mi się będziesz go programował pod ls2011 i jak byś mógł mi podesłać fotki z których hw80.11 zrobiłeś bo też bym taką chciał zrobić
Jincheng Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Napisano 9 Styczeń 2011 mysle ze juz skonczona wersja :) Proszę o komentarze i uwagi :)
JacekCichy Napisano 10 Styczeń 2011 Napisano 10 Styczeń 2011 Model bardzo dobrze wykonany i tyle. Nie znam się na maszynach rolniczych więc nie powiem czy ta blacha ma być bardziej w prawo czy nie. Natomiast dla laika kawał porządnej roboty. Co do tekstur to chyba przegiąłeś z tą rdzą :P Mój wujek ma 20 letni rozrzutnik i jest o połowę mniej zardzewiały a stoi całymi latami na polu w deszczu i śniegu :)
Jincheng Napisano 10 Styczeń 2011 Autor Napisano 10 Styczeń 2011 co zamierzam zmienić podwoziu * koła (chyba) * lekki edit ramy
Rekomendowane odpowiedzi