Jincheng Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 (edited) Witam :) chciałbym tu przedstawiac moje modele z kategorii : rolnictwo. Dlaczego akurat rolnicze.. hmm nie wiem :) poprostu lubie to tak jak niektórzy samochody. Dobra czas przejsc do modelu Soft: Cinema 4D i siatki Update : Edited January 9, 2011 by Jincheng Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk1419 Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 widziałem ten model na ls portal a model ładny podoba mi się będziesz go programował pod ls2011 i jak byś mógł mi podesłać fotki z których hw80.11 zrobiłeś bo też bym taką chciał zrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jincheng Posted January 9, 2011 Author Share Posted January 9, 2011 mysle ze juz skonczona wersja :) Proszę o komentarze i uwagi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekCichy Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Model bardzo dobrze wykonany i tyle. Nie znam się na maszynach rolniczych więc nie powiem czy ta blacha ma być bardziej w prawo czy nie. Natomiast dla laika kawał porządnej roboty. Co do tekstur to chyba przegiąłeś z tą rdzą :P Mój wujek ma 20 letni rozrzutnik i jest o połowę mniej zardzewiały a stoi całymi latami na polu w deszczu i śniegu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jincheng Posted January 10, 2011 Author Share Posted January 10, 2011 co zamierzam zmienić podwoziu * koła (chyba) * lekki edit ramy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts