Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :).

Od jakiegoś czasu staram się powalczyć, a w zasadzie ujarzmić Vray'a, w wyniku czego powstała taka oto scenka. Od około 3 dni modeluje różne obiekty, bo jak do tej pory nie posiadałem żadnych w swoich zbiorach, które mogłyby się nadać do wizek. Założeniem całego projektu było poznanie vray'owych materiałów, oraz zabawa ze światłem.

Jak widać poniżej chyba ustawiłem za mało sampli i dlatego sufit składa się z mniejszych i większych plam. W kilku miejscach też wyskoczyły babole. Do poprawy :).

Może nie jestem mistrzem design'u (własćiwie to jestem zupełnie zielony), co zresztą widać, ale starałem się nadać pokojowi konkretny afrykański klimat, coby nudno w nim nie było :).

Dość gadania, screen zostawiam na pożarcie.

fin2a.jpg

pod tym adresem wysoka rozdzielczość :

http://img696.imageshack.us/img696/7608/fin2v.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Całkiem fajny pokój, chociaz jakiś taki mało treningowy... :)

Przydałaby sie więcej gratów do ćwiczeń, np. ławka skośna, stojaki i sztanga no i może jakieś plakaty na ścianach lub pudełka po odżywkach w kącie, może jakiś ręcznik rzucony naprędce na łóżko lub krzesło :)

A i chyba za małe ciut krzesło lub za wielkie te hantle.

Napisano

illusion: heh, pisząc pokój treningowy, nie miałem na myśli pokoju służącego do trenowania hantelkami itp. Chodziło o mój trening umiejętności z zakresu vray'a. Ale fakt temat może troszke mylić :). A i gratów pewnie dojdzie więcej.