Napisano 12 Styczeń 201114 l Witam :). Od jakiegoś czasu staram się powalczyć, a w zasadzie ujarzmić Vray'a, w wyniku czego powstała taka oto scenka. Od około 3 dni modeluje różne obiekty, bo jak do tej pory nie posiadałem żadnych w swoich zbiorach, które mogłyby się nadać do wizek. Założeniem całego projektu było poznanie vray'owych materiałów, oraz zabawa ze światłem. Jak widać poniżej chyba ustawiłem za mało sampli i dlatego sufit składa się z mniejszych i większych plam. W kilku miejscach też wyskoczyły babole. Do poprawy :). Może nie jestem mistrzem design'u (własćiwie to jestem zupełnie zielony), co zresztą widać, ale starałem się nadać pokojowi konkretny afrykański klimat, coby nudno w nim nie było :). Dość gadania, screen zostawiam na pożarcie. pod tym adresem wysoka rozdzielczość : http://img696.imageshack.us/img696/7608/fin2v.jpg
Napisano 13 Styczeń 201114 l Całkiem fajny pokój, chociaz jakiś taki mało treningowy... :) Przydałaby sie więcej gratów do ćwiczeń, np. ławka skośna, stojaki i sztanga no i może jakieś plakaty na ścianach lub pudełka po odżywkach w kącie, może jakiś ręcznik rzucony naprędce na łóżko lub krzesło :) A i chyba za małe ciut krzesło lub za wielkie te hantle.
Napisano 13 Styczeń 201114 l Autor illusion: heh, pisząc pokój treningowy, nie miałem na myśli pokoju służącego do trenowania hantelkami itp. Chodziło o mój trening umiejętności z zakresu vray'a. Ale fakt temat może troszke mylić :). A i gratów pewnie dojdzie więcej.
Napisano 13 Styczeń 201114 l by scena nabrała więcej realizmu, widok za oknem powinien być bardziej "przejarany", poza tym plamy na ścianach i suficie do poprawy