Napisano 5 Czerwiec 200420 l Wreszcie cos nowego zrobilem... Rysunek jest slabej jakosci poniewaz nie jest to skan tylko zdjecie cyfrowe... Prosze o ocene i porady (konkretne). Ostatnio wogole zadnych porad nie dostlem i nie moglem zaczaic co jest zle.
Napisano 5 Czerwiec 200420 l to nie jest laska, to raczej calkiem przcietna paniusia o grubym kosccu :P p.s. popracuj nad nadgarstkami i stawem skokowym (za krotkie nogi od kolan w dol...)
Napisano 5 Czerwiec 200420 l Autor Dobra zeby nie bylo rysuje swoja dziewczyne.... takze prosze nie oceniac czy to laska czy nie bo ja wiem ze tak :D.... tak wiec dzisiaj poprawiam nozki (2 osoby za zmiana)
Napisano 5 Czerwiec 200420 l nos luknij na niego jest zagroby wlosy od czola powiny jakos bardziej byc spujne nie jedna linia tega szyja..tega baba mala chuda szyja= laseczka jest zamala przez te nogi i w tali jest zagruba.. ale mnie sie niesluchaj ja niejestem szpec
Napisano 5 Czerwiec 200420 l ja bym zmienil \"laska\" na \"gumowa lala\" i bedzie git! nie masz w domu ołowka? wez garnek i garnek narysuj, jak zobaczysz zw zaczyna wychodzic to sie pochwal
Napisano 6 Czerwiec 200420 l Autor NO dobra troche ja oszpecilem.... dziex za porady... a jak sie podoba reszta arta? Nogi juz poprawilem
Napisano 6 Czerwiec 200420 l Reszta arta ?? Reszta jest szczerze mowiac nabazgrana nei ma konsekwentnosci w rysowaniu. Kreska chaotyczna i nie rysujesz a raczej konturujesz.
Napisano 7 Czerwiec 200420 l Autor Nastepny odcinek z serii centrum obrazka- laska :).... poprawilem troche wedle zyczenia... glowa w trakcie poprawiania... sorki za slaba jakosc, jak juz wiecie aparat cyfrowy. Ebor: nabazgrane jest celowo zeby wygladalo ze pada deszcz... widocznie nie wyszedl efekt Jak teraz lepiej? Pozdrawiam
Napisano 7 Czerwiec 200420 l Autor MaSs czemu nie bardzo? gorzej to wyglada? Prosze o konkrety? Pablo: moze trzeba poczekac bo troche te obrazki zajmuja u waza....