Guest kakaku Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Witam . mam problem z wymodelowaniem chusty (w załączniku na dole). Macie pomysł jak to zrobić? Próbowałem tego sposobu ( ) ale go nie ogarniam w maxie:P No i z modelowaniem też raczej trudno to wyczuć, żeby wyglądało dobrze, a zbrusha nie mam... http://3.bp.blogspot.com/_hfIz_X9WDTY/TKvdjS04PpI/AAAAAAAACbU/tqomnwWH8Jw/s800/stay_puft_bobblehead_L.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz3ds Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Siemanko! Kurczę, wydaje mi się, że najlepiej jednak modelować, zamiast bawić się w symulację supełka. Nie modeluj całości - podziel sobie chustę na cztery części - chustę na szyi (chyba najprostsza część), supełek, i dwoje zajęczych uszu ;) myślę, że tak najprościej. W rzeczywistości jedno "ucho" widać, że jest połączone z supłem, jest jego częścią. Ale może będzie też dobrze wyglądało jak z jednej i drugiej strony będą tak samo wychodziły ze środka supła? Albo po prostu z jednej strony połącz ze sobą supeł z uchem, z drugiej zostaw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts