Blank Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Witam Prace dłubałem wieczorami (na początku do testów) później postanowiłem, że dodam kilka elementów i zrobię prostą scenę....jestem ciekawy co o niej myślicie. Postprodukcja mogła nie wyjść najlepiej gdyż nie jestem przekonany do poprawnej kalibracji kolorów mojego monitora ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Mi się podoba wizualnie, mógłbyś powiedzieć coś więcej o samej koncepcji "projektu 46" ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blank Posted January 22, 2011 Author Share Posted January 22, 2011 dzięki za odpowiedź... co do samego ,,projektu 46,, od dłuższego czasu miałem w głowie zamysł scenki z ,,tajnym projektem,, później stwierdziłem, że ten pomysł będzie pasować do robota żarówki. ,,projekt 46,, - tajny projekt radzieckich naukowców.Badania prowadzone w celu uzyskania sztucznej inteligencji do zagłady świata..projekt naiwny jak cała historia... wybrałem motyw rosyjski...bo tam wszystko jest podejrzane ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
plasti Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 albo mi sie zdaje, albo twoj concept zarowki robota widzialem w ktoryms z poczatkowych shotow instalacyjnych ktoregos 3ds maxa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Plasti ale coś mi się wydaje że tamta to zupełnie inna była w 2010, tyle wspólnego, że mają ręce i nogi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
plasti Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 ja nie mowie ze ta sama, ale prawie identyczny ten 'concept' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blank Posted January 22, 2011 Author Share Posted January 22, 2011 z maxem nie miałem nigdy styczności więc za bardzo nie wiem o jakiego chodzi...a koncept robota żarówki jest stary i każdemu znany ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Chociażby wolframik z kaczora donalda :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winoo1 Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 troszkę podobny do http://cache.gawkerassets.com/assets/images/4/2008/04/Selfillumination%20GI.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts