Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam.

Tak jak w temacie... Tworze sobie części budynku (drzwi, okna itp) w osobnym oknie, a teraz po ich zakończeniu nie moge ich zaimportować. Na początku projektu nie miałem żadnych problemów z oknami. Teraz przy koncu importuje drzwi i wykonczenia. Podczas ładowania wyskakują same błędy po czym w oknie nie pokazuje się nic albo pokazuje się kilka elementów zupełnie innych od tych które exportowałem :|

Bardzo proszę o pomoc... Jakieś pomysły? a może robie coś źle...? Exportuje do formatu *.FBX

Dodam, że korzystam z maxa 2009

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 744
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor
Co to znaczy że 'tworzysz je w osobnym oknie'?

chodziło mi o to, że tworzone są jako nowy projekt. Udało mi się zaimportować po wcześniejszym exporcie do pliku *.3ds.. Niestety po zaimportowaniu obiekt "jest szary" i obramowany zielonym kolorem (foto niżej). Mogę go konwertować jednak po renderingu jest ciągle szary... Da się coś z tym zrobić? Musze koniecznie importować w FBX??

aaawd.th.jpg

Napisano

Nie musisz eksportować scen. Zapisz swoje drzwi w normalny sposób. Otwórz scenę, do której chcesz te drzwi dołączyć menu -> import -> merge. Wskaż scenę , w której masz drzwi. W kolejnym oknie zobaczysz listę elementów, które możesz dołączyć. Wybierz i już. Dobrze jest nazywać jednoznacznie tworzone bryły albo je grupować żeby nie mieć problemu z wyborem.

Napisano
  • Autor

dzieki wielkie! właśnie o to mi chodziło :) Niby banalne a jednak.. Sorki, że zawracam głowę takimi głupotami :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.