Napisano 24 Styczeń 201114 l Zaklepuje miejsce, może tym razem coś w końcu zrobię ; ) Podróżnik - steampunkowy profesorek, podróżuje w przyszłość i trafia pod ..zły adres. I ćwierć szkicu, żeby całkiem pusto nie było : p Edytowane 25 Styczeń 201114 l przez twi
Napisano 24 Styczeń 201114 l Póki co jeszcze nie widać co tam się będzie działo, ale domyślam się, że go zatłukli. Trochę nie najlepiej zacząłeś bo brakuje mi tu perspektywy, no i wydaje mi się, że klarowniej zacząć od szkicu. Mimo to będę obserwował jak się rozwinie ilustracja, każdy ma swój sposób może i od Ciebie coś podłapię. ;)
Napisano 24 Styczeń 201114 l Autor W ten sposób jest mi wygodniej, ale generalnie to ja tu jestem żeby coś 'podłapać' :P Edytowane 24 Styczeń 201114 l przez twi
Napisano 25 Styczeń 201114 l Ta przestrzeń strasznie rozprasza,spróbuj może ustalić linie horyzontu i znaleźć jakiś ciekawszy układ kompozycyjny.
Napisano 24 Luty 201114 l Uwaga, Przypomnienie, termin zakończenia tej edycji, przypada na 28 Lutego, zostało już niewiele czasu. Powodzenia.