Napisano 25 Styczeń 201114 l Na łamach CGWorkshop.org pojawiły się dwa interesujące wideotutoriale autorstwa Polaka, Pawła Podwojewskiego: "basic roof modeling" oraz "ENVIRONMENT PART 1". Tutoriale dla programu 3ds max i V-Ray (wymagana rejestracja). Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1588
Napisano 26 Styczeń 201114 l Przepraszam , kawy nie piłem :) Nie czytałem komunikatów ,a byłem już tam zarejestrowany
Napisano 26 Styczeń 201114 l siryon, miałem dokładnie to samo:) a tutorial z trawą cud miód, niby nic nowego, a jednak czegoś się nauczyłem, dzięki wielkie za to, że wam się chce:)
Napisano 26 Styczeń 201114 l Szkoda że nie mogę się zarejestrować... :| obrazek nie wyskakuje - ten do przepisania :| Ma ktoś jeszcze coś takiego?
Napisano 27 Styczeń 201114 l Dzieki za komentarze i max3d za news. Problem z rejestracja bedzie jutro rozwiazany. Pozdrawiam simonhc
Napisano 27 Styczeń 201114 l Ja tam się zarejestrowałem bez żadnego problemu, obrazek z kodem też się pokazał. A sam tutorial "z trawką" bardzo dobrze poprowadzony.