JacekCichy Napisano 26 Styczeń 2011 Napisano 26 Styczeń 2011 (edytowane) Ostatnio postanowiłem poćwiczyć sobie teksturowanie i z racji tych planów pracuję obecnie nad takim dosyć prostym do unwrappingu modelem. Na tą chwilę brakuje jeszcze kabiny. Zaraz po ukończeniu głównej bryły zabieram się za detalowanie. Zapraszam do krytykowania :) Czas 1:10 Edytowane 2 Luty 2011 przez JacekCichy
Smoku Napisano 26 Styczeń 2011 Napisano 26 Styczeń 2011 Krytykować jeszcze nie ma co , bo mało jest. Poczekam na teksturki :D
blinq Napisano 26 Styczeń 2011 Napisano 26 Styczeń 2011 Wysypu Star Warsów Ciąg dalszy :) Aż mi na ambicje wjechałeś i zabrałem się znowu za AT-ST ;) A model prezentuje się fajnie, choć niewiele jest do oceny. Dawaj dalej :)
JacekCichy Napisano 27 Styczeń 2011 Autor Napisano 27 Styczeń 2011 (edytowane) Dzięki chłopaki :D Z tym krytykowaniem to miałem na myśli cały wątek bo zdaje sobie sprawę że aktualnie to tylko dwa cylindry i jedna powierzchnia :P EDIT: Malusieńki up: Czas: 2:40 Edytowane 28 Styczeń 2011 przez JacekCichy
JacekCichy Napisano 3 Luty 2011 Autor Napisano 3 Luty 2011 Dzięki ;) Troche mi zejdzie z tym modelem bo strasznie mało czasu mam, cóż takie życie.
bbandi Napisano 3 Luty 2011 Napisano 3 Luty 2011 Model wygląda ładnie, no ale kabinka jakaś by się przydała (wnętrze):)
Rekomendowane odpowiedzi