Napisano 7 Czerwiec 200420 l no dobra mam problem od roku mam stałke z pobliskiego sklepu ale adminowi sie chce przylaczac nowych osob i teraz mam gow***ną przepostowosc:( Chce zmienic sobie ale nie wiem na co slyszalem ze sa jakies przez satelite albo wogole od tp bulic niewiem pomozcie jak cos wiecie NAJLEPIEJ ODRAZU Z CENAMI PODAJCIE porsze...
Napisano 7 Czerwiec 200420 l przez satelite byl kiedys onet ale to tylko dopalanie do innego posiadanego lacza. tepse musisz sprawdzic w swojej tepsie czy masz mozliwosc instalacji neo czy innego sdi - nie wszedzie da sie. popytaja sie w okolicy moze jest jakas kablowka tv albo ktos ma siec radiowa.
Napisano 7 Czerwiec 200420 l Autor a moze ktos wie ile by kosztowala kablowka Co to jest to cale ,,neo\"??
Napisano 7 Czerwiec 200420 l Autor aha jaką ma przepustowosc kazda z wym,ienionych rzeczy?? tak w przyblizeniu
Napisano 7 Czerwiec 200420 l dokladnie. Mozna mowic wiele niedobrych rzeczy o TPSA natomaist w tej chwili zabijaja konkurencyjne sieci osiedlowe Neostrada. Naprawde dobre lacze. W tej chwili podniesli jej szybkosc. Dodatkowy plus - nie potrzeba ciagnac zadnych zbednych kabli, zamawiasz, dostajesz modem, podlaczasz i masz.
Napisano 7 Czerwiec 200420 l adek: nie bede moze opowiadal ile instalowalem neo na linuxie :>... ale nie wygladalo to jak na reklamach :D
Napisano 7 Czerwiec 200420 l silver_pl o cenach to raczej nie porozmawiamy, wszystko zalezy od providerow i konkretnego regionu. ja przykladowo place za stalke z transferem do 320 kbp/s 80zl, tyle samo placi moj ziom z innego regionu za bezczelne 40 kbp/s, gdyz nie ma innej mozliwosci. (transfery ktore podalem dzielisz przez 8(bajt jest osmio bitowy) i ci wychodzi transfer) co do neo, niby dobre wszystko spoko, ale... duzo tez zalezy od centrali w ktorej jestesmy podlaczeni, jesli jest ladnie napakowana userami, to czasami (a czasem za czesto sie zapychaja porty) tak jest u mnie w miescie, dlatego nie mam neo( i tak mialbym gorszy transfer :>) silver_pl musisz sie zorientowac co mozesz sobie zalozyc, wraz ze szczegolami ofert, podaj je tutaj a wtedy ci podpowiemy co wybrac :)
Napisano 7 Czerwiec 200420 l Autor oki dzieki za odpowiedzi rozejrze sie i wleje oferty tutaj (jak jakies znajde ;P)