Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej

Sluchajcie potrzebuje kupic mp3 player'a ale obecnie nie mam zadnego rozeznania co by tu wybrac. Chcialbym cos w czym bede mial dobra jakosc dzwieku ale nie moge na to przeznaczyc wiecej niz 120 zika. Wiem ze to malo jak na taki zakup ale trudno. Ktos cos moze polecic?

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

tylko z tego co ja tu widze to on ma akumulatorek wbudowany do srodka na stale. Kiedys mialem mp3 playera z akumulatorkiem wbudowanym i po pol roku akumulatorek stracil swoja zdolnosc ladowania sie. Urzadzonko do wywalenia bylo.

Napisano

Sony to sony, fakt.

Ale proporcja ceny do pojemności mnie akurat odrzuciła i kupiłem Zena creativa.

Do tego słuchaweczki tak zwane douszne i gitara gra ;] a zenek ma jeszcze miejsce na karte pamieci. radio i wideo.

http://image.ceneo.pl/data/products/1103582/product.jpg

http://ocm.pl/artykuly/sluchawki_creative/img/ep_635_01.jpg

edit: apropo akumulatorka

Tydzien słuchania po półtorej godziny gdzies dziennie -do roboty i spowrotem.

Napisano

iriver i iaudio zawsze reprezentowały dobry poziom. jednak też dawno się nie orientowałem i trochę nie wiem jak to cenowo wygląda - czy się zmieścisz. do tego jakieś sennheiser'ki i szafa gra ;)

Napisano

a co do sluchawek to prawda, senheisery są naprawde konkretne. HD202. Ale w teren to nie lubie :P tylko jako stacjonarne ;]

Napisano

nie mam zadnych problemow z ladowaniem, ponad 3 lata mp3 dziala wysmienicie

Napisano

za taka kase czesto polecany jest sansa clip, ew. fuze. Osobiście mam meizu m3, wersje 2gb za tyle dostaniesz. Z meizu jestem bardzo zadowolony, sluchawki zestawowe na poczatek tez dobre.

Edytowane przez KLIK

Napisano
a co do sluchawek to prawda, senheisery są naprawde konkretne. HD202. Ale w teren to nie lubie :P tylko jako stacjonarne ;]

Mam właśnie na uszach te sennheisery i nawet się nie umywają do kossów porta pro. A kossy są tańsze.

Napisano

polecam model iriver T10 wyśmienita jakość , ale można dostać już tylko używki , w sklepie niestety już niedostępny .