Weapon Of Choice Napisano 31 Styczeń 2011 Napisano 31 Styczeń 2011 hej, coś totalnie może z innej beczki. Chcę swojej kobiecie zamówić obraz na ścianę, może na płótnie może w bardziej nowoczesnej formie. Dość duży na pewno, 3m na 1.5m coś w ten deseń. Czy może ma ktoś pomysł jaką pracę umieścić na nim ? Szczerze przeglądam sieć w poszukiwaniu ciekawych pomysłów i ew. dostępności od autor highresu aczkolwiek póki co jestem w kropce. Może ktoś coś podpowie ?
olaf Napisano 31 Styczeń 2011 Napisano 31 Styczeń 2011 hanna montana w markecie jak juz Ci sie nie chce myslec.
Weapon Of Choice Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Napisano 31 Styczeń 2011 tnx. niezła myśl. proszę pokaż mi tylko jak wygląda to u Ciebie w pokoju bym miał pełen obraz wykwintności pomysłu ;P hanna montana w markecie jak juz Ci sie nie chce myslec.
krzyhhh Napisano 31 Styczeń 2011 Napisano 31 Styczeń 2011 Jak umiesz modelować to wymodeluj coś. Jak umiesz malować namaluj coś. Imo jak coś co się samemu zrobi, nawet w małym formacie- wygra z czymś wielkim, a cudzym.
Weapon Of Choice Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Napisano 31 Styczeń 2011 też nad taką opcją myślę, może i tak zrobię. szukam alternatywy tylko na to gdyby mi się nie udało. nie wydrukuje czegoś o czym będę myślał, że jest słabe. Jak umiesz modelować to wymodeluj coś. Jak umiesz malować namaluj coś. Imo jak coś co się samemu zrobi, nawet w małym formacie- wygra z czymś wielkim, a cudzym.
baato Napisano 31 Styczeń 2011 Napisano 31 Styczeń 2011 Weapon jesli chcesz to moge ci cos namalowac, chetnie jak bys cos wymyslil szybko, tylko termin goni :P pisz na PW .
Weapon Of Choice Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Napisano 31 Styczeń 2011 Weapon jesli chcesz to moge ci cos namalowac, chetnie jak bys cos wymyslil szybko, tylko termin goni :P pisz na PW . Właściwe to zastanawiałem się nad znalezieniem rysownika do przerysowania zdjęcia zrobionego kiedyś komórką ;) napiszę na pw może się zgadamy.
Rekomendowane odpowiedzi