Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

hej, coś totalnie może z innej beczki. Chcę swojej kobiecie zamówić obraz na ścianę, może na płótnie może w bardziej nowoczesnej formie. Dość duży na pewno, 3m na 1.5m coś w ten deseń.

Czy może ma ktoś pomysł jaką pracę umieścić na nim ? Szczerze przeglądam sieć w poszukiwaniu ciekawych pomysłów i ew. dostępności od autor highresu aczkolwiek póki co jestem w kropce. Może ktoś coś podpowie ?

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hanna montana w markecie jak juz Ci sie nie chce myslec.

Napisano
  • Autor

tnx. niezła myśl. proszę pokaż mi tylko jak wygląda to u Ciebie w pokoju bym miał pełen obraz wykwintności pomysłu ;P

hanna montana w markecie jak juz Ci sie nie chce myslec.
Napisano

Jak umiesz modelować to wymodeluj coś. Jak umiesz malować namaluj coś.

Imo jak coś co się samemu zrobi, nawet w małym formacie- wygra z czymś wielkim, a cudzym.

Napisano
  • Autor

też nad taką opcją myślę, może i tak zrobię. szukam alternatywy tylko na to gdyby mi się nie udało. nie wydrukuje czegoś o czym będę myślał, że jest słabe.

Jak umiesz modelować to wymodeluj coś. Jak umiesz malować namaluj coś.

Imo jak coś co się samemu zrobi, nawet w małym formacie- wygra z czymś wielkim, a cudzym.

Napisano

Weapon jesli chcesz to moge ci cos namalowac, chetnie jak bys cos wymyslil szybko, tylko termin goni :P pisz na PW .

Napisano
  • Autor
Weapon jesli chcesz to moge ci cos namalowac, chetnie jak bys cos wymyslil szybko, tylko termin goni :P pisz na PW .

Właściwe to zastanawiałem się nad znalezieniem rysownika do przerysowania zdjęcia zrobionego kiedyś komórką ;) napiszę na pw może się zgadamy.