Napisano 31 Styczeń 201114 l hej, coś totalnie może z innej beczki. Chcę swojej kobiecie zamówić obraz na ścianę, może na płótnie może w bardziej nowoczesnej formie. Dość duży na pewno, 3m na 1.5m coś w ten deseń. Czy może ma ktoś pomysł jaką pracę umieścić na nim ? Szczerze przeglądam sieć w poszukiwaniu ciekawych pomysłów i ew. dostępności od autor highresu aczkolwiek póki co jestem w kropce. Może ktoś coś podpowie ?
Napisano 31 Styczeń 201114 l Autor tnx. niezła myśl. proszę pokaż mi tylko jak wygląda to u Ciebie w pokoju bym miał pełen obraz wykwintności pomysłu ;P hanna montana w markecie jak juz Ci sie nie chce myslec.
Napisano 31 Styczeń 201114 l Jak umiesz modelować to wymodeluj coś. Jak umiesz malować namaluj coś. Imo jak coś co się samemu zrobi, nawet w małym formacie- wygra z czymś wielkim, a cudzym.
Napisano 31 Styczeń 201114 l Autor też nad taką opcją myślę, może i tak zrobię. szukam alternatywy tylko na to gdyby mi się nie udało. nie wydrukuje czegoś o czym będę myślał, że jest słabe. Jak umiesz modelować to wymodeluj coś. Jak umiesz malować namaluj coś. Imo jak coś co się samemu zrobi, nawet w małym formacie- wygra z czymś wielkim, a cudzym.
Napisano 31 Styczeń 201114 l Weapon jesli chcesz to moge ci cos namalowac, chetnie jak bys cos wymyslil szybko, tylko termin goni :P pisz na PW .
Napisano 31 Styczeń 201114 l Autor Weapon jesli chcesz to moge ci cos namalowac, chetnie jak bys cos wymyslil szybko, tylko termin goni :P pisz na PW . Właściwe to zastanawiałem się nad znalezieniem rysownika do przerysowania zdjęcia zrobionego kiedyś komórką ;) napiszę na pw może się zgadamy.