Napisano 15 Kwiecień 201311 l Tymi zółtymi światłami rozstrzelonymi po całym obrazku tak skutecznie odciągnąłeś uwagę od miejsca dysputy tych kolesi że po 3 minutach patrzenia się na to nadal nie wiem co jest grane.
Napisano 15 Kwiecień 201311 l Autor Udało mi si e przykuć wzrok aż na 3 min :) Faktycznie przekombinowałem, zrobiłem drobne poprawki na szybko. Czy tak się lepiej "czyta"? W początkowym założeniu chciałem uzyskać efekt wielopoziomowego miasta, koncepcja się zgubiła gdzieś w tym wszystkim. Zastanawiam się czy ten pojazd nie przerobić na steampunk style. Ludki, chyba też przydało by się dopracować.
Napisano 15 Kwiecień 201311 l Otwórz drzwi do tego tramwaju i walnij ze srodka światło na postacie tylko pleaseee nie zółte, zgaś to po prawej - może gdyby było ono np.czerwone? (generalnie monotonia tego oświetlenia jest nurząca, to co dalej powinno zjechać z saturacji). Nie kumam też historii? oni wchodzą? wychodzą? dealują czymś przed klubem? ocb? Głębia miasta jak w "5 elemencie" do osiągnięcia ale ja bym to ubrał w zupełnie inny kadr jakbym chciał to pokazać..
Napisano 30 Kwiecień 201311 l Autor Poprzednią pracę jeszcze co nieco dopracuje, a w międzyczasie kolejny 1 obrazkowy up :) Auto-Rekin ;) Edytowane 30 Kwiecień 201311 l przez Designer79
Napisano 30 Kwiecień 201311 l Bardzo podoba mi się Twoja poprzednia praca ;3 Samochód też jest spoko (zwłaszcza kolory), jedynie kompozycja wydaje mi się trochę pustawa. Poza tym miodzio
Napisano 30 Kwiecień 201311 l No no szaleństwo, aż miło popatrzeć na te ilustracje. Oby tak dalej, Pozdrawiam!
Napisano 2 Maj 201311 l Autor Dzięki bardzo za ciepłe słowa, zamiast kończyć stare przypadkiem popełniłem nowe :) Gorącą Łuczniczka całkowicie bez-referkowa. Wojownik to szybcior zasugerowany kadrem filmowym.
Napisano 2 Maj 201311 l ależ tu fikiśnie :D tylko twarz wojowniczki że z pastuchem nie podchodź;P scenka z tramwajem nice...:D
Napisano 5 Czerwiec 201311 l Autor NecRomantic :) Grafika trochę inna od poprzednich, ciekawy jestem Waszego krytycznego spojrzenia.
Napisano 5 Czerwiec 201311 l Moim skromnym zdaniem postać z pierwszego planu powinna być troszkę większa, wtedy nadaje mocniejsze napięcie w odbiorze. A po za tym trzyma się lepiej w perspektywie. I pokombinował bym jeszcze bardziej z charakterem twarzy tej panny. Ogólnie praca jest bardzo fajna, ma super klimat i warto by było poświecić jej jeszcze kilka chwil. Oby tak dalej! Pozdrawiam! Sam to musiałem to sprawdzić wiec podsyłam również owera.
Napisano 6 Czerwiec 201311 l ja bym dodał dłoń tej panny dotykającą lustra z naszej perspektywy (lub inną meską dłoń), ale nie jestem pewien czy dobrze by to wyszło, w tej chwili wydaje mi się jakby byli uwięzieni w lustrze nie wiem czy światło z lewej nie odciąga za bardzo wzroku od babki