lisu Napisano 15 Kwiecień 2013 Napisano 15 Kwiecień 2013 Tymi zółtymi światłami rozstrzelonymi po całym obrazku tak skutecznie odciągnąłeś uwagę od miejsca dysputy tych kolesi że po 3 minutach patrzenia się na to nadal nie wiem co jest grane.
Designer79 Napisano 15 Kwiecień 2013 Autor Napisano 15 Kwiecień 2013 Udało mi si e przykuć wzrok aż na 3 min :) Faktycznie przekombinowałem, zrobiłem drobne poprawki na szybko. Czy tak się lepiej "czyta"? W początkowym założeniu chciałem uzyskać efekt wielopoziomowego miasta, koncepcja się zgubiła gdzieś w tym wszystkim. Zastanawiam się czy ten pojazd nie przerobić na steampunk style. Ludki, chyba też przydało by się dopracować.
lisu Napisano 15 Kwiecień 2013 Napisano 15 Kwiecień 2013 Otwórz drzwi do tego tramwaju i walnij ze srodka światło na postacie tylko pleaseee nie zółte, zgaś to po prawej - może gdyby było ono np.czerwone? (generalnie monotonia tego oświetlenia jest nurząca, to co dalej powinno zjechać z saturacji). Nie kumam też historii? oni wchodzą? wychodzą? dealują czymś przed klubem? ocb? Głębia miasta jak w "5 elemencie" do osiągnięcia ale ja bym to ubrał w zupełnie inny kadr jakbym chciał to pokazać..
Designer79 Napisano 21 Kwiecień 2013 Autor Napisano 21 Kwiecień 2013 (edytowane) Edytowane 2 Maj 2013 przez Designer79
Designer79 Napisano 30 Kwiecień 2013 Autor Napisano 30 Kwiecień 2013 (edytowane) Poprzednią pracę jeszcze co nieco dopracuje, a w międzyczasie kolejny 1 obrazkowy up :) Auto-Rekin ;) Edytowane 30 Kwiecień 2013 przez Designer79
ramalooke Napisano 30 Kwiecień 2013 Napisano 30 Kwiecień 2013 Bardzo podoba mi się Twoja poprzednia praca ;3 Samochód też jest spoko (zwłaszcza kolory), jedynie kompozycja wydaje mi się trochę pustawa. Poza tym miodzio
Swiezy Napisano 30 Kwiecień 2013 Napisano 30 Kwiecień 2013 No no szaleństwo, aż miło popatrzeć na te ilustracje. Oby tak dalej, Pozdrawiam!
Designer79 Napisano 2 Maj 2013 Autor Napisano 2 Maj 2013 Dzięki bardzo za ciepłe słowa, zamiast kończyć stare przypadkiem popełniłem nowe :) Gorącą Łuczniczka całkowicie bez-referkowa. Wojownik to szybcior zasugerowany kadrem filmowym.
kamesanin Napisano 2 Maj 2013 Napisano 2 Maj 2013 ależ tu fikiśnie :D tylko twarz wojowniczki że z pastuchem nie podchodź;P scenka z tramwajem nice...:D
Designer79 Napisano 14 Maj 2013 Autor Napisano 14 Maj 2013 Mam nadzieje, że można rozpoznać z czego :D
grass Napisano 14 Maj 2013 Napisano 14 Maj 2013 Star Trek ? ;) Ta z północy fajnie , Lanister przegiął na solarce
Designer79 Napisano 18 Maj 2013 Autor Napisano 18 Maj 2013 Na południu za dużo siedział ;) Skromny up - furgający wężosmok
Designer79 Napisano 5 Czerwiec 2013 Autor Napisano 5 Czerwiec 2013 NecRomantic :) Grafika trochę inna od poprzednich, ciekawy jestem Waszego krytycznego spojrzenia.
Yndza Napisano 5 Czerwiec 2013 Napisano 5 Czerwiec 2013 Moim skromnym zdaniem postać z pierwszego planu powinna być troszkę większa, wtedy nadaje mocniejsze napięcie w odbiorze. A po za tym trzyma się lepiej w perspektywie. I pokombinował bym jeszcze bardziej z charakterem twarzy tej panny. Ogólnie praca jest bardzo fajna, ma super klimat i warto by było poświecić jej jeszcze kilka chwil. Oby tak dalej! Pozdrawiam! Sam to musiałem to sprawdzić wiec podsyłam również owera.
yarosh Napisano 6 Czerwiec 2013 Napisano 6 Czerwiec 2013 ja bym dodał dłoń tej panny dotykającą lustra z naszej perspektywy (lub inną meską dłoń), ale nie jestem pewien czy dobrze by to wyszło, w tej chwili wydaje mi się jakby byli uwięzieni w lustrze nie wiem czy światło z lewej nie odciąga za bardzo wzroku od babki
Rekomendowane odpowiedzi