Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

P4 2.8 GHz HT prescotta, plyte gigabyta na sisie 655 fx i 750 MB ramu i wspomne jeszcze o lcd 19 \".

wszystko chodzi tak piknie (szybko) ze az strach np. scena do animki ktora na starym p4 1,8@2,4 Ghz liczyla sie 30-40 min. teraz pomyka w 19 min. !!! a proc jeszcze nie podkrecany.

dzieki za uwage czesc.

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no to fajnie, bardzo fajny sprzet. szkoda, ze kupiles na prescocie bo jest troche gorszy od northwooda (mimo wiekszego cache\'u) i straaaaasznie sie grzeje... mysle, ze podkrecisz go do jakis 3.4 ghz tak na oko. ale bedziesz miec ladny piecyk w blaszaku...

zonie ani mru mru co? ;)

Napisano

a mialo byc na kilka kosmetyków i nowe sukienki na lato... nieladnie! ;) milej zabawy na nowiutkim sprzecie...

Napisano

przenosze temat do wolnych dyskusji, choc nie wiem czy nie powinien poleciec do kosza.

uh dobrze ze ja zony nie mam bo by mnie na kopach z domu wywalila ;)

Napisano

a ja sobiwe ostatnio kupilem pare sandalow, na rynku, za jedyne 30 zlotych. Sa bardzo wygodne i noga sie w nich wcale nie grzeje! nawet w upaly!!

Napisano

Zibi > niezauwazyles postu autorstwa Dirtiego w dziale General Dis.... o maszynach meczacych rendery ? przeciez to pasuje idealnie wlasnie tam a nie zrobiles Nabijarkę Postów eh eh