Napisano 8 Czerwiec 200420 l P4 2.8 GHz HT prescotta, plyte gigabyta na sisie 655 fx i 750 MB ramu i wspomne jeszcze o lcd 19 \". wszystko chodzi tak piknie (szybko) ze az strach np. scena do animki ktora na starym p4 1,8@2,4 Ghz liczyla sie 30-40 min. teraz pomyka w 19 min. !!! a proc jeszcze nie podkrecany. dzieki za uwage czesc.
Napisano 8 Czerwiec 200420 l no to fajnie, bardzo fajny sprzet. szkoda, ze kupiles na prescocie bo jest troche gorszy od northwooda (mimo wiekszego cache\'u) i straaaaasznie sie grzeje... mysle, ze podkrecisz go do jakis 3.4 ghz tak na oko. ale bedziesz miec ladny piecyk w blaszaku... zonie ani mru mru co? ;)
Napisano 8 Czerwiec 200420 l a mialo byc na kilka kosmetyków i nowe sukienki na lato... nieladnie! ;) milej zabawy na nowiutkim sprzecie...
Napisano 8 Czerwiec 200420 l przenosze temat do wolnych dyskusji, choc nie wiem czy nie powinien poleciec do kosza. uh dobrze ze ja zony nie mam bo by mnie na kopach z domu wywalila ;)
Napisano 8 Czerwiec 200420 l a ja sobiwe ostatnio kupilem pare sandalow, na rynku, za jedyne 30 zlotych. Sa bardzo wygodne i noga sie w nich wcale nie grzeje! nawet w upaly!!
Napisano 8 Czerwiec 200420 l Zibi > niezauwazyles postu autorstwa Dirtiego w dziale General Dis.... o maszynach meczacych rendery ? przeciez to pasuje idealnie wlasnie tam a nie zrobiles Nabijarkę Postów eh eh