adek Napisano 7 Luty 2011 Napisano 7 Luty 2011 Wczoraj odbył się mecz finałowy ligi amerykańskiego futbolu SuperBowl w stanach. Dla amerykanów to święto. Żadna impreza sportowa nie gromadzi przed telewizorami tylu widzów. Dla wielu firm to świetny moment na pokazanie swoich nowych produktów i ich promocję. Wyemitowanie reklamy w tym czasie to koszt rzędu kilku milionów dolarów. Firmy, które stać na taką reklamę specjalnie przygotowują spoty na to wydarzenie... Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1609
bartolomeo Napisano 8 Luty 2011 Napisano 8 Luty 2011 nie wiem, ale jakoś w tym roku kompletnie bez rewelacji. ja jestem zawiedziony ;)
adek Napisano 8 Luty 2011 Autor Napisano 8 Luty 2011 Mnie najbardziej zapadła w pamięć reklama "New Beetle'a".
Baggins Napisano 8 Luty 2011 Napisano 8 Luty 2011 ej mo trailerki niektore spoko, juz nie narzekajmy. Transformers 3 gites. Ten spadajacy Osprey - mjut. t.
trosiek Napisano 8 Luty 2011 Napisano 8 Luty 2011 ja widziałem chyba tylko te z samochodami i moja opinia jest taka: pierwsze miejsce zajmuje Volkswagen z Vaderem (wreszcie się dowiedziałem, jakie zastosowanie może mieć zdalne odpalanie auta), potem jest Chevrolet z Camaro (za ładne dziewczyny i fajny pomysł) i na trzecim miejscu Mercedes (za swojego rodzaju powagę – oprócz tego jest w niej niezaprezentowany dotychczas SLS Roadster i C coupe). Reklama Chryslera z Eminemem byłaby super, gdyby nie była o Chryslerze. Jeśli kogoś interesują tylko motoryzacyjne i nie chce przekopywać się przez inne, to zapraszam tutaj: http://www.motofilm.pl/2011/02/07/przewodnik-po-reklamach-super-bowl-video/
Kusanagi Napisano 8 Luty 2011 Napisano 8 Luty 2011 t3 wyglada kapitalnie ;))) reklamki tez spoko niektore
Rekomendowane odpowiedzi