LukeM. Napisano 7 Luty 2011 Napisano 7 Luty 2011 witam jestem nowy.... mam problem ;/ otóz gdy zakladam teksture na np spherke to nie wyswietla mi jej calosciowo lecz rozmieszcza kilkaset tych tekstur na 1 obiekcie oto screen --- > http://www.speedyshare.com/files/26735508/problem.JPG
tomm Napisano 7 Luty 2011 Napisano 7 Luty 2011 Odznacz w ustawieniach kuli opcję Real-World Map Size.
mkeruj Napisano 7 Luty 2011 Napisano 7 Luty 2011 No i poczytaj trochę o mapowaniu. Może wystarczy UVW Map, zależy co to za tekstura.
LukeM. Napisano 7 Luty 2011 Autor Napisano 7 Luty 2011 Odznaczyłem Real-World Map Size lecz gdy przesuwam view porta to znowu znika 'widoczność' tekstury jest tylko podstawowy materiał koloru /;
MariushO Napisano 8 Luty 2011 Napisano 8 Luty 2011 Ale jak renderujesz to texturka jest, tak??Jesli jest,to moze byc problem z karta graficzna bo ona odpowiada za wyswietlanie w viewportach
LukeM. Napisano 9 Luty 2011 Autor Napisano 9 Luty 2011 już good dziekuje za pomoc naprawdę ;) problemem bylo zaznaczone real world size w 2 rodzajach menu ;p;p;p naprawde dzieki
Rekomendowane odpowiedzi