plasti Napisano 13 Czerwiec 2011 Napisano 13 Czerwiec 2011 jestes chlopie szalony!!! ale pozytywnie, jak ci sie uda ja ukonczyc i bedzie grac jak nalezy, menzura, skala itp to ja bym na twoim miejscu otworzyl zaklad lutniczy masakra!!!!! super to wyglada!!!
pirx Napisano 15 Czerwiec 2011 Autor Napisano 15 Czerwiec 2011 (edytowane) lucek- dzięki :) plasti, walczę z precyzją ale robienie czegokolwiek to masakra. Ja robię według rad lutników i własnego doświadczenia, a dziadek, inżynier, ma zawsze kompletnie inną wizję :P Ale koniec końców jakoś to będzie. Godzil mi to czy tu piszemy czy gdzie indziej różnicy nie robi, ja lubię offtop :P Posłuchałem... wow! Resztę ci na my... napiszę. W 3d trochę dłubię, ale później pokażę. Mały up: Już się pojawiły pierwsze problemy przy kluczach bo nie idą w jednej lini tylko łukiem ale zrobiłem testy i na szczęści wszystko gra :) Początek podstrunnicy, zdj. nr 2. pzd. Daniel //pff... wyniki testów za egzamin gimnazjalny dzisiaj przyszły, masakra. Obiło wam się o uszy jak to w Waszych województwach poszło? Edytowane 15 Czerwiec 2011 przez pirx
guffqa Napisano 16 Czerwiec 2011 Napisano 16 Czerwiec 2011 o gitarka lutnicza! ;) super! a co testów gimnazjalnych co nie pamietam bo miałem go jakieś 5-6 lat temu ;p ale sądze, że za bardzo nie masz czym się przejmować ;p
pirx Napisano 16 Czerwiec 2011 Autor Napisano 16 Czerwiec 2011 Ja mam jeszcze nie najgorzej bo łącznie 80 na 100 punktów, co po podliczeniu daje mi 156. Mogło być lepiej no ale... Słyszałem o masakrycznych wynikach w całym kraju dlatego się pytam.
Rekomendowane odpowiedzi