Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

jestes chlopie szalony!!! ale pozytywnie, jak ci sie uda ja ukonczyc i bedzie grac jak nalezy, menzura, skala itp to ja bym na twoim miejscu otworzyl zaklad lutniczy

masakra!!!!! super to wyglada!!!

• Odpowiedzi 53
  • Wyświetleń 12k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

lucek- dzięki :)

plasti, walczę z precyzją ale robienie czegokolwiek to masakra. Ja robię według rad lutników i własnego doświadczenia, a dziadek, inżynier, ma zawsze kompletnie inną wizję :P Ale koniec końców jakoś to będzie.

Godzil mi to czy tu piszemy czy gdzie indziej różnicy nie robi, ja lubię offtop :P Posłuchałem... wow! Resztę ci na my... napiszę.

W 3d trochę dłubię, ale później pokażę.

Mały up:

84220724.jpg

Już się pojawiły pierwsze problemy przy kluczach bo nie idą w jednej lini tylko łukiem ale zrobiłem testy i na szczęści wszystko gra :) Początek podstrunnicy, zdj. nr 2.

pzd. Daniel

//pff... wyniki testów za egzamin gimnazjalny dzisiaj przyszły, masakra. Obiło wam się o uszy jak to w Waszych województwach poszło?

Edytowane przez pirx

Napisano

o gitarka lutnicza! ;) super! a co testów gimnazjalnych co nie pamietam bo miałem go jakieś 5-6 lat temu ;p ale sądze, że za bardzo nie masz czym się przejmować ;p

Napisano
  • Autor

Ja mam jeszcze nie najgorzej bo łącznie 80 na 100 punktów, co po podliczeniu daje mi 156. Mogło być lepiej no ale... Słyszałem o masakrycznych wynikach w całym kraju dlatego się pytam.