Napisano 13 Czerwiec 201113 l jestes chlopie szalony!!! ale pozytywnie, jak ci sie uda ja ukonczyc i bedzie grac jak nalezy, menzura, skala itp to ja bym na twoim miejscu otworzyl zaklad lutniczy masakra!!!!! super to wyglada!!!
Napisano 15 Czerwiec 201113 l Autor lucek- dzięki :) plasti, walczę z precyzją ale robienie czegokolwiek to masakra. Ja robię według rad lutników i własnego doświadczenia, a dziadek, inżynier, ma zawsze kompletnie inną wizję :P Ale koniec końców jakoś to będzie. Godzil mi to czy tu piszemy czy gdzie indziej różnicy nie robi, ja lubię offtop :P Posłuchałem... wow! Resztę ci na my... napiszę. W 3d trochę dłubię, ale później pokażę. Mały up: Już się pojawiły pierwsze problemy przy kluczach bo nie idą w jednej lini tylko łukiem ale zrobiłem testy i na szczęści wszystko gra :) Początek podstrunnicy, zdj. nr 2. pzd. Daniel //pff... wyniki testów za egzamin gimnazjalny dzisiaj przyszły, masakra. Obiło wam się o uszy jak to w Waszych województwach poszło? Edytowane 15 Czerwiec 201113 l przez pirx
Napisano 16 Czerwiec 201113 l o gitarka lutnicza! ;) super! a co testów gimnazjalnych co nie pamietam bo miałem go jakieś 5-6 lat temu ;p ale sądze, że za bardzo nie masz czym się przejmować ;p
Napisano 16 Czerwiec 201113 l Autor Ja mam jeszcze nie najgorzej bo łącznie 80 na 100 punktów, co po podliczeniu daje mi 156. Mogło być lepiej no ale... Słyszałem o masakrycznych wynikach w całym kraju dlatego się pytam.