enter24 Napisano 13 Luty 2011 Share Napisano 13 Luty 2011 (edytowane) proszę o pomoc, ostatnio podczas zabawy w 3d max 9 przypadkowo nacisnąłem jakąś kombinacje klawiszy przez co straciłem z widoku pasek narzędzi u góry ekrany. bez niego nie potrafię nic zrobić albo idzie to za wolno. Jak mam przywrócić pasek narzędzi??? Edytowane 22 Luty 2011 przez enter24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 13 Luty 2011 Share Napisano 13 Luty 2011 sprobuj alt+F6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enter24 Napisano 13 Luty 2011 Autor Share Napisano 13 Luty 2011 niestety nie, inna propozycja? btw. po co taka opcja osuwająca łatwy dostęp do wszystkich narzędzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 13 Luty 2011 Share Napisano 13 Luty 2011 wtakim razie ctr+x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wray Napisano 13 Luty 2011 Share Napisano 13 Luty 2011 niestety nie, inna propozycja?Może Alt+6? ;) Customize->Show UI->Show Main Toolbar... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enter24 Napisano 13 Luty 2011 Autor Share Napisano 13 Luty 2011 nadal nie,:( przesyłam screen jak to teraz wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wray Napisano 13 Luty 2011 Share Napisano 13 Luty 2011 Przywróć standardowe ustawienia za pomocą Custom UI and Deafualts Switcher (widoczny na screenie) lub załaduj UI klikając na Load Custom UI Scheme. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enter24 Napisano 13 Luty 2011 Autor Share Napisano 13 Luty 2011 dzięki, wszystko wróciło do normy. a bałem się, że będę musiał reinstalować maxa skoro sprawa rozwiązana to temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hasior Napisano 22 Czerwiec 2011 Share Napisano 22 Czerwiec 2011 (edytowane) Witam chciałbym niejako podłączyć się do tematu. Chodzi mi konkretnie o możliwość wyświetlania ikonek kształtów i modyfikacji.a konkretnie w Maxie5 miałem coś takiego na pasku po naciśnieciu kształtów miałem je wszystkie wyświetlone na pasku jako figury to samo z modyfikacjami,bend ,noise itd.w maxie 10 nie mogę tego ustawić mam tylko opisy bez ikonek kształtów, czy ktoś mógłby mi pomóc? Edytowane 22 Czerwiec 2011 przez hasior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 22 Czerwiec 2011 Share Napisano 22 Czerwiec 2011 Jesli dobrze pamietam, gdzies w manualu maxa mozna znalesc ze wywalili ten feature jakis czas temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hasior Napisano 22 Czerwiec 2011 Share Napisano 22 Czerwiec 2011 uuuuuuuuu szkoda bo było mi to bardzo pomocne dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 22 Czerwiec 2011 Share Napisano 22 Czerwiec 2011 hehehe, w maxie 5. to chyba jakis 2004 : ] kilka lat uplynelo : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi