Napisano 13 Luty 201114 l proszę o pomoc, ostatnio podczas zabawy w 3d max 9 przypadkowo nacisnąłem jakąś kombinacje klawiszy przez co straciłem z widoku pasek narzędzi u góry ekrany. bez niego nie potrafię nic zrobić albo idzie to za wolno. Jak mam przywrócić pasek narzędzi??? Edytowane 22 Luty 201114 l przez enter24
Napisano 13 Luty 201114 l Autor niestety nie, inna propozycja? btw. po co taka opcja osuwająca łatwy dostęp do wszystkich narzędzi
Napisano 13 Luty 201114 l Cytat niestety nie, inna propozycja?Może Alt+6? ;) Customize->Show UI->Show Main Toolbar...
Napisano 13 Luty 201114 l Przywróć standardowe ustawienia za pomocą Custom UI and Deafualts Switcher (widoczny na screenie) lub załaduj UI klikając na Load Custom UI Scheme.
Napisano 13 Luty 201114 l Autor dzięki, wszystko wróciło do normy. a bałem się, że będę musiał reinstalować maxa skoro sprawa rozwiązana to temat do zamknięcia
Napisano 22 Czerwiec 201113 l Witam chciałbym niejako podłączyć się do tematu. Chodzi mi konkretnie o możliwość wyświetlania ikonek kształtów i modyfikacji.a konkretnie w Maxie5 miałem coś takiego na pasku po naciśnieciu kształtów miałem je wszystkie wyświetlone na pasku jako figury to samo z modyfikacjami,bend ,noise itd.w maxie 10 nie mogę tego ustawić mam tylko opisy bez ikonek kształtów, czy ktoś mógłby mi pomóc? Edytowane 22 Czerwiec 201113 l przez hasior
Napisano 22 Czerwiec 201113 l Jesli dobrze pamietam, gdzies w manualu maxa mozna znalesc ze wywalili ten feature jakis czas temu.