Smoku Napisano 13 Luty 2011 Share Napisano 13 Luty 2011 (edytowane) TYGODNIOWY SPEED MODELING #27 1 .Model wykonany w dowolnym sofcie. 2. Nie korzystamy z wcześniej robionych modeli. 3. Czas Pracy 100 minut 4.Końcowa praca powinna zawierać: Ujęcia siatki i clay KONIECZNIE na jednym obrazku nie przekraczającym 900px szerokości. ________________________________________________________________________________________________ Deadline 20.02.2011 (Niedziela) godzina 17:00 POWODZENIA! Edytowane 13 Luty 2011 przez Smoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 13 Luty 2011 Share Napisano 13 Luty 2011 uhuhu. Fajny temat;) jak znajde wolne 100minut to moze cos wyskrobie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 14 Luty 2011 Share Napisano 14 Luty 2011 No ja już nawet wiem jaki zrobiem model :) Jeśli tylko znajdę czas... Klawy temat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekINblue Napisano 14 Luty 2011 Share Napisano 14 Luty 2011 temacik fajny, myślę ze wygospodaruje sie te 100 minutek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 14 Luty 2011 Autor Share Napisano 14 Luty 2011 hehe cieszę się, że temat podszedł. To wrzucajcie coś, bo ja już mam model a głupio tak rozpoczynać własnego speeda:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 14 Luty 2011 Share Napisano 14 Luty 2011 Smoku nie dygaj ;] pokaż model :) temat fajny. chętnie wezmę udział ale nic mi do głowy nie przychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziper Napisano 14 Luty 2011 Share Napisano 14 Luty 2011 (edytowane) Perski pierscionek ;) Czas modelowania prawie 100 min. referki: http://www.lucidnewyork.com/blog/index.php/life/philippe-tournaire-and-his-jewelry-rings/ [/url] Edytowane 14 Luty 2011 przez Ziper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 14 Luty 2011 Share Napisano 14 Luty 2011 haha cos takiego istanieje?:D dawaj te refki. Model dobry:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominick Napisano 15 Luty 2011 Share Napisano 15 Luty 2011 az wstyd po takim wejsciu cos wrzucać... ale nasiedzialem sie 100 minut to wrzucam nie mam siatki bo znowu o niej zapomnialem i poszedl ms2 Jest to kolczyk do pępka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 (edytowane) Ziper przegiąłeś :) świetne to! ja skromnie. muszę refke pokazywać? full time. to pierścionek jest - w razie wątpliwości :P pzdr, marcin Edytowane 16 Luty 2011 przez marcinW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczuro Napisano 17 Luty 2011 Share Napisano 17 Luty 2011 ziper: extra :) jak wyrobie się z aktualnym zleceniem do niedzieli to może powalczę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekINblue Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 No to i ja zapodam taką sobie przewieszkę ala Gothic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slim_ Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 Witam wszystkich. Jestem nowy na tym forum. Oto bransoletozegarek który stworzyłem ;) ps pracuje w Blenderze render YafaRay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chwastek Napisano 20 Luty 2011 Share Napisano 20 Luty 2011 mozna uzywac tekstu z blendera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziper Napisano 20 Luty 2011 Share Napisano 20 Luty 2011 @Chwastek: O ile koncowy model nie bedzie uzywal textur to tak. Smoku pokaz swojego mesha ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chwastek Napisano 20 Luty 2011 Share Napisano 20 Luty 2011 a jak sie robi takie fajne focie z meshem? :P bo w blenderze mi robi wireframe tylko ostatnio uzytkowanego obiektu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziper Napisano 20 Luty 2011 Share Napisano 20 Luty 2011 Wciskasz PrintScreen na klawce a potem wklejasz do dowolnej przegladarki zdjec np. irfanview. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 20 Luty 2011 Autor Share Napisano 20 Luty 2011 Hehe prawie zapomniałem o moim modelu :) Dzięki Ziper za przypomnienie, super model zrobiłeś po za tym. Nie wiem skąd na jednym ujęciu u mnie klejnot jest przezroczysty zupełnie a na drugim niebieski (widocznie coś odbija) w każdym razie, żeby nie było niedomówień jest to jeden materiał z jakimś pewnie błędem bo na szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 20 Luty 2011 Share Napisano 20 Luty 2011 cross: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slim_ Napisano 20 Luty 2011 Share Napisano 20 Luty 2011 @Chwastek: w Blenderze masz też opcje OpenGL render image. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 20 Luty 2011 Share Napisano 20 Luty 2011 (edytowane) Zdążyłem!? :D Model nie najpiękniejszy bo na szybko (czas 97 minut), jednak mam nadzieję że się spodoba! pozdrawiam! Edytowane 20 Luty 2011 przez Godzil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 20 Luty 2011 Autor Share Napisano 20 Luty 2011 Robi ktoś coś jeszcze? Daje jeszcze czas do 20 na ujawnienie się :) potem sonda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baato Napisano 20 Luty 2011 Share Napisano 20 Luty 2011 (edytowane) +lekki bend Godzil no to patrz :D ja tez troszke spóźniony ale wrzucę :P Edytowane 20 Luty 2011 przez baato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 20 Luty 2011 Autor Share Napisano 20 Luty 2011 baato: bendem zrób :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 20 Luty 2011 Share Napisano 20 Luty 2011 eee modyfikator bend.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baato Napisano 20 Luty 2011 Share Napisano 20 Luty 2011 próbowałem ale coś źle szło :? sprobuje ale i tak nie bede juz przedłużał czasu. spiszyłem się mój czas to ok60min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 20 Luty 2011 Autor Share Napisano 20 Luty 2011 Spróbuj, przedłużyłem czas do 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 20 Luty 2011 Autor Share Napisano 20 Luty 2011 Dzięki wszystkim za udział, zapraszam do głosowania http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=74650 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi