Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

TYGODNIOWY SPEED MODELING

biuteria.png

1 .Model wykonany w dowolnym sofcie.

2. Nie korzystamy z wcześniej robionych modeli.

3. Czas Pracy 100 minut

4.Końcowa praca powinna zawierać: Ujęcia siatki i clay KONIECZNIE na jednym obrazku nie przekraczającym 900px szerokości.

________________________________________________________________________________________________

Deadline 20.02.2011 (Niedziela) godzina 17:00

POWODZENIA!

Edytowane przez Smoku

• Odpowiedzi 27
  • Wyświetleń 16,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

uhuhu. Fajny temat;) jak znajde wolne 100minut to moze cos wyskrobie;)

Napisano

No ja już nawet wiem jaki zrobiem model :) Jeśli tylko znajdę czas... Klawy temat!

Napisano
  • Autor

hehe cieszę się, że temat podszedł. To wrzucajcie coś, bo ja już mam model a głupio tak rozpoczynać własnego speeda:)

Napisano

Smoku nie dygaj ;] pokaż model :) temat fajny. chętnie wezmę udział ale nic mi do głowy nie przychodzi.

Napisano

haha cos takiego istanieje?:D dawaj te refki. Model dobry:P

Napisano

az wstyd po takim wejsciu cos wrzucać...

ale nasiedzialem sie 100 minut to wrzucam

nie mam siatki bo znowu o niej zapomnialem i poszedl ms2

Jest to kolczyk do pępka

kolczyk.png

Napisano

Ziper przegiąłeś :) świetne to! ja skromnie. muszę refke pokazywać? full time. to pierścionek jest - w razie wątpliwości :P

jewfinal.jpg

pzdr,

marcin

Edytowane przez marcinW

Napisano

Witam wszystkich. Jestem nowy na tym forum. Oto bransoletozegarek który stworzyłem ;)forumna.png

ps pracuje w Blenderze

render YafaRay

Napisano

@Chwastek: O ile koncowy model nie bedzie uzywal textur to tak. Smoku pokaz swojego mesha !

Napisano

a jak sie robi takie fajne focie z meshem? :P bo w blenderze mi robi wireframe tylko ostatnio uzytkowanego obiektu :/

Napisano

Wciskasz PrintScreen na klawce a potem wklejasz do dowolnej przegladarki zdjec np. irfanview.

Napisano
  • Autor

Hehe prawie zapomniałem o moim modelu :) Dzięki Ziper za przypomnienie, super model zrobiłeś po za tym.

Nie wiem skąd na jednym ujęciu u mnie klejnot jest przezroczysty zupełnie a na drugim niebieski (widocznie coś odbija) w każdym razie, żeby nie było niedomówień jest to jeden materiał z jakimś pewnie błędem bo na szybko.

naszyjnikr.png

Napisano

Zdążyłem!?

planszaae.jpg

:D

Model nie najpiękniejszy bo na szybko (czas 97 minut), jednak mam nadzieję że się spodoba!

pozdrawiam!

Edytowane przez Godzil

Napisano
  • Autor

Robi ktoś coś jeszcze? Daje jeszcze czas do 20 na ujawnienie się :) potem sonda.

Napisano

+lekki bend

Godzil no to patrz :D

ja tez troszke spóźniony ale wrzucę :P

pieszczochacala.jpg

Edytowane przez baato

Napisano

próbowałem ale coś źle szło :? sprobuje ale i tak nie bede juz przedłużał czasu. spiszyłem się mój czas to ok60min