bot87 Napisano 13 Luty 2011 Napisano 13 Luty 2011 (edytowane) Witam Do tej pory rysunek był jedynie moim hobby, ale już czas najwyższy go "uzawodowić" :). Dlatego też zakładam tutaj tekę, ponieważ liczę na pomoc ludzi, którzy się na tym znają. Od razu uprzedzę, iż nie posiadam wykształcenia plastycznego. Przyznam się, że do zrobienia tła użyłem pędzli znalezionych w necie. Pozdrawiam Edytowane 14 Luty 2011 przez bot87
bot87 Napisano 4 Maj 2011 Autor Napisano 4 Maj 2011 Witam ponownie, wrzucam poprzednie prace w wyższej rozdziałce + nowa praca. Prosiłbym bo jakieś wskazówki, linki do tutów, konstruktywne bluzgi etc. :) z góry dziękuję.
olaf Napisano 4 Maj 2011 Napisano 4 Maj 2011 tak sobie myślę, ze przydałyby się podstawy z bryły itp. prace wymęczone w detalach ale troche położone w podstawach właśnie.
CUKIERASS Napisano 6 Maj 2011 Napisano 6 Maj 2011 fajne klasyczne szatany ;) wydaje mi się,że większe zróżnicowanie oświetlenia wydobyło by więcej z kształtów-mnie też ciągnie od razu do detali choć nie mam takiej cierpliwości do ich wykończenia. może znasz ten tutek ale może nie więc oblookaj : Walcz dalej i powodzenia.
bot87 Napisano 6 Maj 2011 Autor Napisano 6 Maj 2011 @ ola-f wiem, wiem... tu właśnie mści się brak plastyka, może by nauczyli podstaw. dlatego tłukę je we własnym zakresie z różnym skutkiem. @ cukierass wielkie dzięki za tutka, nie natknąłem się na niego wcześniej. ostatnie prace robiłem w oparciu o demo typka, który koncepcił na potrzeby warhammera troche tego jest bo 8 częsci, ale polecam. jeszcze raz serdeczne dzieki
RaVirr Napisano 8 Maj 2011 Napisano 8 Maj 2011 Potwornie płasko, koniecznie popracuj nad brył, kompozycją i perspektywą. Za dużo efekciarstwa, wzrok lata po całym obrazku, ale za to całkiem fajne pomysły.
Rekomendowane odpowiedzi