Napisano 16 Luty 201114 l Mam pytanie, czy warto zainteresowac sie tym pluginem do robienia UV w maxie? Mial moze ktos do czynienia z w.w.?
Napisano 19 Luty 201114 l Autor Sprawdzilem jak dziala.Ogolnie dobre wrazenie, w polaczeniu z mozliwoscia tworzenia wlasnych krawedzi odciecia textur plugin przyspiesza mapowanie i calkiem dobre rezultaty sie uzyskuje.Mowie o tym tak gwoli informacji dla tego kto bedzie czytal ten post i zastanawial sie czy kupic ten plugin.
Napisano 19 Luty 201114 l Unwrella jaest dosyć droga. Z tego co wiem to 150 euro. Ja tam kupiłem taniutkiego xrayunwrapa za 5 dolca i wcale nie rozkłada siaty gorzej. Unwrella ma więcej funkcji ale IMO uv z xraya + tweaki w maxie wcale jej nie ustępują jakością a kosztują o wiele mniej.
Napisano 19 Luty 201114 l Autor lucek dobrze wiedziec, fajnie ze dales znac o tym xrayunwrap, bo juz sklonny bylem kupowac Unwrelle, popatrze co potrafi ten plugin
Napisano 19 Luty 201114 l Jest mały ale rozwiązuje największą bolączkę maxa czyli unfold. Przetestuj zestaw xray + uvtools. Nie wiem czego więcej można chcieć.
Napisano 19 Luty 201114 l Autor No patrzylem na strone kosztuje niecale 13 euro ale triala nie widze, po opisie zapowiada sie niezle, szkoda ze nie ma triala bo nie chce sciagac jakiegos wareza z wirusami. edit. jest trial ale tylko 32bit
Napisano 19 Luty 201114 l Autor wiem poprawilem sie po paru minutach ale problem jest ze maxa mam 64 bit i nie zadziala chyba. Kurcze nie wiem co robic bo te 13 eur to zadna kasa, napewno w porownaniu z Unwrella tym bardziej jak mowisz ze daje rade ten plugin
Napisano 19 Luty 201114 l Autor nie no jak kupie to wiem ze zadziala bo jest wersja 64 bit chodzilo mi o tego triala. Wiesz co kupuje go i zobacze mysle ze i tak wiecej pomoze niz natywny Unwrap maxa
Napisano 19 Luty 201114 l Autor M@Ti myslalem nad nim i wiem ze ma dobre opinie ale kosztuje troszke najbogatsza wersja 300 dolcow choc w porownaniu do np tej unwrelli to mozliwosci duzo wieksze