MariushO Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 Mam pytanie, czy warto zainteresowac sie tym pluginem do robienia UV w maxie? Mial moze ktos do czynienia z w.w.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_fgdf Napisano 16 Luty 2011 Share Napisano 16 Luty 2011 Z tego co kojarzę jest trial - najlepiej sprawdź samemu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 19 Luty 2011 Autor Share Napisano 19 Luty 2011 Sprawdzilem jak dziala.Ogolnie dobre wrazenie, w polaczeniu z mozliwoscia tworzenia wlasnych krawedzi odciecia textur plugin przyspiesza mapowanie i calkiem dobre rezultaty sie uzyskuje.Mowie o tym tak gwoli informacji dla tego kto bedzie czytal ten post i zastanawial sie czy kupic ten plugin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 Unwrella jaest dosyć droga. Z tego co wiem to 150 euro. Ja tam kupiłem taniutkiego xrayunwrapa za 5 dolca i wcale nie rozkłada siaty gorzej. Unwrella ma więcej funkcji ale IMO uv z xraya + tweaki w maxie wcale jej nie ustępują jakością a kosztują o wiele mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 19 Luty 2011 Autor Share Napisano 19 Luty 2011 lucek dobrze wiedziec, fajnie ze dales znac o tym xrayunwrap, bo juz sklonny bylem kupowac Unwrelle, popatrze co potrafi ten plugin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 Jest mały ale rozwiązuje największą bolączkę maxa czyli unfold. Przetestuj zestaw xray + uvtools. Nie wiem czego więcej można chcieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 19 Luty 2011 Autor Share Napisano 19 Luty 2011 ok dzieki a jest trial jakis do sciagniecia zeby potestowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 Nie wiem nie patrzyłem. Ale za tę cenę...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 19 Luty 2011 Autor Share Napisano 19 Luty 2011 No patrzylem na strone kosztuje niecale 13 euro ale triala nie widze, po opisie zapowiada sie niezle, szkoda ze nie ma triala bo nie chce sciagac jakiegos wareza z wirusami. edit. jest trial ale tylko 32bit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 http://www.raylightgames.com/xrayunwrap/index.html jest trial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 19 Luty 2011 Autor Share Napisano 19 Luty 2011 wiem poprawilem sie po paru minutach ale problem jest ze maxa mam 64 bit i nie zadziala chyba. Kurcze nie wiem co robic bo te 13 eur to zadna kasa, napewno w porownaniu z Unwrella tym bardziej jak mowisz ze daje rade ten plugin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 Daje radę zdecydowanie. Ja też mam 64 bit i działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 19 Luty 2011 Autor Share Napisano 19 Luty 2011 nie no jak kupie to wiem ze zadziala bo jest wersja 64 bit chodzilo mi o tego triala. Wiesz co kupuje go i zobacze mysle ze i tak wiecej pomoze niz natywny Unwrap maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 19 Luty 2011 Share Napisano 19 Luty 2011 warto rzucic okiem na UVLayout. IMHO najlepszy sofcik do UVek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariushO Napisano 19 Luty 2011 Autor Share Napisano 19 Luty 2011 M@Ti myslalem nad nim i wiem ze ma dobre opinie ale kosztuje troszke najbogatsza wersja 300 dolcow choc w porownaniu do np tej unwrelli to mozliwosci duzo wieksze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi