sanki Napisano 17 Luty 2011 Napisano 17 Luty 2011 Na stronie http://bundlehunt.com/ Przez najbliższe pięć dni można nabyć dużo dobra za małą cenę Wektory i czcionki z GoMediaArsenal 4 tematy do Wordpressa z Press75 trzymiesięczny hosting na WP Engine Wireframe z Keynote Kung Fu Ikony z Pictos 2 tematy do Wordpressa z ThemeTrust Tekstury, pędzle, wektory z Vandeley premiere 20 pędzli z BrushLovers aplikację Code Collector Pro aplikację RelationShip 2 Ponad 200 ikon z IconShelf e-book Smashing Magazine nt. e-commerce Cena produktów sumuje się do 1287$, a sprzedawane są po 49$, więc myślę, że to świetna okazja dla wszystkich webmasterów i designerów do powiększenia swojej biblioteki. Dodatkowo każdy zakup daje szansę na wygranie IPada 1
adek Napisano 17 Luty 2011 Napisano 17 Luty 2011 Dzięki Sanki za informację. Nie śledziłem do tej pory bundlehunt.com, a widze, że warto. Ja właśnie zakupiłem głównie ze względu na zestawy ikon. W takiej cenie biorę w ciemno. Informacja pojawi się również zaraz na głównej strony - myślę, że warto.
sanki Napisano 17 Luty 2011 Autor Napisano 17 Luty 2011 No problem, takim newsem warto się podzielić. Dzięki za wrzucenie na główną
mirach Napisano 17 Luty 2011 Napisano 17 Luty 2011 yahooo, nastepna wyprzedaz, shoping fever mode on :D znaczy sie no... ten tego, tylko popatrze...
jaras Napisano 17 Luty 2011 Napisano 17 Luty 2011 a ja w dalszym ciągu czekam na ruch autodesku ;) to juz kolejna promocyjna oferta a oni NIC :/
Gość BiX Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 Była promocja 3ds'a na 20-lecie. Za kolejne 20 lat też pewno będzie. :D
ZelvaBOi Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 (edytowane) Ale chyba nie sadzicie, ze ADSK dla webmastera zejdze z cena za Max/Maya/Softimage na 100 EUR? :P Edytowane 11 Czerwiec 2013 przez ZelvaBOi
Pawel Lipka Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 Widze, ze ostatnio zapanowala moda na rozdawanie wszystkiego za darmo lub prawie darmo. Doskonala tendencja. Ja mam nadzieje, ze za ciosem pojda takze spoldzielnie mieszkaniowe, kioski ruchu i sklepy spozywcze:)
ZelvaBOi Napisano 18 Luty 2011 Napisano 18 Luty 2011 (edytowane) przepisy kulinarne, szczegolnie monopolowe :D Edytowane 11 Czerwiec 2013 przez ZelvaBOi
Rekomendowane odpowiedzi