Napisano 17 Luty 201114 l Na stronie http://bundlehunt.com/ Przez najbliższe pięć dni można nabyć dużo dobra za małą cenę Wektory i czcionki z GoMediaArsenal 4 tematy do Wordpressa z Press75 trzymiesięczny hosting na WP Engine Wireframe z Keynote Kung Fu Ikony z Pictos 2 tematy do Wordpressa z ThemeTrust Tekstury, pędzle, wektory z Vandeley premiere 20 pędzli z BrushLovers aplikację Code Collector Pro aplikację RelationShip 2 Ponad 200 ikon z IconShelf e-book Smashing Magazine nt. e-commerce Cena produktów sumuje się do 1287$, a sprzedawane są po 49$, więc myślę, że to świetna okazja dla wszystkich webmasterów i designerów do powiększenia swojej biblioteki. Dodatkowo każdy zakup daje szansę na wygranie IPada
Napisano 17 Luty 201114 l Dzięki Sanki za informację. Nie śledziłem do tej pory bundlehunt.com, a widze, że warto. Ja właśnie zakupiłem głównie ze względu na zestawy ikon. W takiej cenie biorę w ciemno. Informacja pojawi się również zaraz na głównej strony - myślę, że warto.
Napisano 17 Luty 201114 l Autor No problem, takim newsem warto się podzielić. Dzięki za wrzucenie na główną
Napisano 17 Luty 201114 l yahooo, nastepna wyprzedaz, shoping fever mode on :D znaczy sie no... ten tego, tylko popatrze...
Napisano 17 Luty 201114 l a ja w dalszym ciągu czekam na ruch autodesku ;) to juz kolejna promocyjna oferta a oni NIC :/
Napisano 18 Luty 201114 l Ale chyba nie sadzicie, ze ADSK dla webmastera zejdze z cena za Max/Maya/Softimage na 100 EUR? :P Edytowane 11 Czerwiec 201311 l przez ZelvaBOi
Napisano 18 Luty 201114 l Widze, ze ostatnio zapanowala moda na rozdawanie wszystkiego za darmo lub prawie darmo. Doskonala tendencja. Ja mam nadzieje, ze za ciosem pojda takze spoldzielnie mieszkaniowe, kioski ruchu i sklepy spozywcze:)
Napisano 18 Luty 201114 l przepisy kulinarne, szczegolnie monopolowe :D Edytowane 11 Czerwiec 201311 l przez ZelvaBOi