Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

teddybear2copy.jpg

ZASADY:

1 .Model wykonany w dowolnym sofcie.

2. Nie korzystamy z tekstur oraz wcześniej robionych modeli .

3. Czas Pracy to 100 minut

4.Końcowa praca powinna zawierać: Ujęcia siatki i clay KONIECZNIE na jednym obrazku nie przekraczającym 900px szerokości.

__________________________________________________ ______________________________________________

Deadline 1.marca.2011 (Wtorek) godzina 22:00

POWODZENIA!

Edytowane przez Smoku

• Odpowiedzi 28
  • Wyświetleń 17,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Maskotka? Już chyba wiem kto wygra :) temat troche nie dla mnie ale moze sprobuje cos wydłubac

Napisano

Dominick nie przesadzaj, trzymasz rowny poziom. Moj speedzik, czas niecale 80 minut, soft: lightwave.

finalki.jpg

Edytowane przez Ziper

Napisano
  • Autor

Fajne modele :) Ziper znowu super pomysł. Ciekaw jestem czy miszcz zmarszczek też coś zaprezentuje .

Napisano

Hejo a ma ktoś obiekcje do wykorzystywania w modelach opcji HAIR FUR itp?

Edytowane przez Godzil

Napisano
  • Autor

Godzil, k_gabra Jak się dogadacie, że wszyscy użyją, hair&fur łącznie z tymi co już wystartowali to możecie. Chodzi o to, żeby nie było, że ktoś zrobi fajny model ale ktoś inny go przebije ładnym futerkiem na które specjalnie nie poświęcił czasu. Mi osobiście nie przeszkadza małe nagięcie speeda :). Byle było uczciwie.

Pozdrawiam

Napisano

może niech będzie tak że Hair&Fur jest dozwolony ale włosy trzeba obowiązkowo przekonwertować do meshy , dzięki temu model pozostanie modelem a nie włosami obliczanymi dopiero podczas renderu :)

Napisano

No to i ja dodaje swoja maskotke:)

"Pluszowy konik"

Duzo błedow ale wciaz sie ucze

Soft:3D max 2010

czas: 60min.

attachment.php?attachmentid=78243&stc=1&d=1298639828

Napisano
  • Autor
może niech będzie tak że Hair&Fur jest dozwolony ale włosy trzeba obowiązkowo przekonwertować do meshy , dzięki temu model pozostanie modelem a nie włosami obliczanymi dopiero podczas renderu :)

A konwertowałeś kiedyś? jak zrobiłem kiedyś z pasemka włosów mesh to wyszło 20 mln poly:P ale możliwe że można optymalniej

Napisano

No jak już mówiłem że coś robię to pokazuję to co w 90 minut udało się dokonać:

104ksgn.png

salut.

Edytowane przez indian
szum

Napisano

Ziper jeszcze teraz nie mogę powstrzymać się od śmiechu jak patrze na ten pomysł - fajne! :)

Indian ten mózg bardzo ładny jak z reklamy oj zapowiadają się emocje może i ja coś strugne?

Napisano

Obiecałem koledze ze coś tu wrzucę, więc to czynie :]

Jest to moja pierwsza pracą na speedzie, niestety z braku czasu nie dokończona.

Czas pracy ok. 60 minut

smmaskotka.jpgsmmaskotka.jpg

smmaskotka.jpg

Napisano

To i ja dorzucę moich pedo groszy.... parę*

"Hmmmm.... Rocznik 2007 - Najlepszy!!!"

ev6erp.jpg

33z7aqd.jpg

Napisano
  • Autor

O to wczoraj się skończyło . Przepraszam dałbym głowę, że w środę miał być deadline. Już robię sondę :)