Napisano 23 Luty 201114 l Witajcie :3 Narazie bez szerszego opisu tylko sam WiP. Krytyka mile widziana, ale jest to wczesny etap wiec zmieni sie jeszcze wiele. [edit: no fck epic fail...zaczac prace na konkurs po terminie oddawana prac...] Edytowane 2 Marzec 201114 l przez Kaze
Napisano 23 Luty 201114 l fajny pomysł. przyczepiłbym się tylko do tego, że sama postać alchemika opiera się perspektywie "rybiego oka", którą stosujesz do reszty kompozycji - piszę teraz bo na tak wczesnym szkicu łatwo to naprawisz - nie wiem ale jeśli widok masz spomiędzy butli na stole to powinieneś go troszkę od dołu pokazać chyba - najlepiej poszukaj refki jakiejś bo nie chcę w błąd wprowadzić ;p
Napisano 27 Luty 201114 l Autor Mmm prosil bym o mala pomoc dotyczaca 1 planu, co myslicie o tych 2 wersjach? Dac "szklo" czy nie? Oczywiscie jesli tak to w lepszej kompozycji niz teraz ;) Czy moze zostac przy stole bardziej "plaskim"?
Napisano 27 Luty 201114 l Dużo lepiej ze szkłem. Ubranie bardziej pasuje do mechanika. Poza jest trochę sztywna i nieciekawa, zwłaszcza dolna część ciała. Włosy bym mu bardziej zburzyła, ktoś taki nie ma czasu się czesać.
Napisano 27 Luty 201114 l ano pusta - bo mało prubujesz na papierku szkicowac a za szybko na tablecik sie przezucasz :) a rysowanie szybkich kompozycyjnych szkiców bardzo małych bardzo wiele rozwija - bo ci poustawia podstawę artu czyli jego fundament.. tak naprzykład pokaze ci to jakie elementy będą najważniejsze na kóre chcesz zwrócic uwagę oglądającego a które nie..bo jak widzisz u ciebie narazie wszystkie przedmioty wraz z dziadziusiem są tak samo ważne.. pozdrawiam a co do alchemika fajnie jak by był więcej "zdrowo kopnięty" powodzenia Edytowane 27 Luty 201114 l przez nao
Napisano 27 Luty 201114 l Autor Ania: Wzialem pod uwage Twoje uwagi i poprawilem na ile moglem:) nao: Zgadzam sie w pełni, tu akurat na szybko bylo wszystko robione i malo koncepcji jest na tych screenach bo trzymam ja w glowie zamiast odrazu na "obrazie". Akurat podstaw brakuje mi tonie i wlasnie powoli do nich wracam i szkole wszystko od podstaw na ile czas pozwoli. Teraz powinno byc nieco lepiej, 2 wersje: I jeszcze close up:
Napisano 27 Luty 201114 l Autor Ło jezusie teraz dopiero zauwazylem ze Pan alchemik ma problemy ze szczęką...sie poprawi sie.
Napisano 5 Marzec 201114 l Taka praca musi zostać skończona. Poza Bitwą - trudno. Ale naprawdę szkoda włożonej pracy w tej chwili.