Jump to content

[WIP] Złoto alchemika

Kaze

Recommended Posts

Witajcie :3

Narazie bez szerszego opisu tylko sam WiP. Krytyka mile widziana, ale jest to wczesny etap wiec zmieni sie jeszcze wiele.

[edit: no fck epic fail...zaczac prace na konkurs po terminie oddawana prac...]

4.jpg

Edited by Kaze

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

fajny pomysł. przyczepiłbym się tylko do tego, że sama postać alchemika opiera się perspektywie "rybiego oka", którą stosujesz do reszty kompozycji - piszę teraz bo na tak wczesnym szkicu łatwo to naprawisz - nie wiem ale jeśli widok masz spomiędzy butli na stole to powinieneś go troszkę od dołu pokazać chyba - najlepiej poszukaj refki jakiejś bo nie chcę w błąd wprowadzić ;p

ano pusta - bo mało prubujesz na papierku szkicowac a za szybko na tablecik sie przezucasz :) a rysowanie szybkich kompozycyjnych szkiców bardzo małych bardzo wiele rozwija - bo ci poustawia podstawę artu czyli jego fundament.. tak naprzykład pokaze ci to jakie elementy będą najważniejsze na kóre chcesz zwrócic uwagę oglądającego a które nie..bo jak widzisz u ciebie narazie wszystkie przedmioty wraz z dziadziusiem są tak samo ważne.. pozdrawiam

a co do alchemika fajnie jak by był więcej "zdrowo kopnięty"

powodzenia

Edited by nao

Ania: Wzialem pod uwage Twoje uwagi i poprawilem na ile moglem:)

nao: Zgadzam sie w pełni, tu akurat na szybko bylo wszystko robione i malo koncepcji jest na tych screenach bo trzymam ja w glowie zamiast odrazu na "obrazie". Akurat podstaw brakuje mi tonie i wlasnie powoli do nich wracam i szkole wszystko od podstaw na ile czas pozwoli.

Teraz powinno byc nieco lepiej, 2 wersje:

Bez-nazwy-1-1.png

I jeszcze close up:

close-up.png