Gość littleMegg Napisano 1 Marzec 2011 Napisano 1 Marzec 2011 Witam wszystkich. Zmobilizowałam się i zakładam teczkę. Może trochę o tym, po co i dlaczego. Przez ostatnie kilka lat bardzo zaniedbałam rysunek i chociaż tablet kupiłam dwa lata temu to dopiero teraz uczę się z niego korzystać tak jak powinnam, czyli malując... zaczęłam jakieś pół roku temu. A ponieważ można mnie nazwać świeżakiem i dopiero się uczę, to liczę na szczere opinie i rady, rady i jeszcze raz rady. Postaram się regularnie wrzucać swoje prace. Z góry dzięki za komentarze. Uff... No to zaczynamy.... Uczyniłam ją po zagraniu w Fable III.
Double_G Napisano 1 Marzec 2011 Napisano 1 Marzec 2011 Ładna twarz ale ręka trochę kwardatowo plastikowa i coś z ciuszkami jest nie tak. Fable to inspirująca gra. Zawsze jak gram w pierwszą część, to mam tysiąc pomysłów na rysunki. Tylko jakoś nigdy nie potrafię się zebrać i ich przelać na papier :D Powodzenia z teczką. Pozdr
telthona Napisano 1 Marzec 2011 Napisano 1 Marzec 2011 nazywanie siebie "świeżakiem" jest ryzykowne na tym forum ;) za mało malarstwa w tym malarstwie :D więcej luzzu i nie pomagaj sobie tak dosłownie foteczkami.
Gość littleMegg Napisano 2 Marzec 2011 Napisano 2 Marzec 2011 telthona masz rację, że luz by się przydał...postaram się poprawić :) no ale przecież na razie jestem świeżakiem...haha
Rekomendowane odpowiedzi