Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 64
  • Wyświetleń 5,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

witam:(

Wiem ze temat nie ciekawy (byl juz chyba z tysiac razy) ale to nie chodziu juz o temat tylko o pomoc chcialbym sie dowiedziec co mam zlego czy ksztalt karoserii jest dobry itp. bo nie wiem czy isc dalej z praca

jak nie chcecie pisac to chocasz napiszcie czy ksztalt itp. jest dobry czy zly

narka

Napisano

Ja tam to widze tak:

-ogolna bryla samochodu jest ok.

-jak patrzysz od gory na maske to zlikwiduj to zalamanie przy szybie

-klamki podobne co byly u mnie wiec sie nie czepiam, bo takie w rzeczywistosci sa

-widze jednego byga na dachu(widok z gory) takie jasniejsze miejsce przy prawych tylnich dzwieach(ostatni render)

-przud ladny

-popraw tylni zderzak bo widze ze przy nadkolu jest calkowicie prosty a powinien byc lukowaty

-Tyl z tymi kloszami od lamp przypomina troche Renault safran (nastepca od 93\' mojego renault 25 ).

Pracuj dalej a kolejne rzeczy moze wymienie

----------------------------------------------------------------------------------------------

ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA :

Móje WIP-y:

Renault 25 : http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=11479 - w trakcie tworzenia

Audi A8 : http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=9455&page=4

Napisano
  • Autor

aha jak mozecie to poweidzcie czy chociaz troszeczke jest podobny do a8

ps. a jednak cos powiedzialem

ps2.dobra ide spac Zzzzzzzzzz.........

Napisano

Witam!

Ogólnie widać duże zmiany już..na lepsze oczywiście. Grillek jest chyba za żadki i za płaski (albo wygięty w inną stronę - do srodka auta, a powinine być na zewnątrz:). Przedni zderzak w dolnej części jest nieco pogięty..widać to na obrazku tapeta1.jpg. Poza tym troche kańciaste są otwory na szyby (przednią i tylnią). Słupki boczne wydają się trochbe za płaskie. Co do tyłu...nie jestem pewny czy tam jest aż tak bardzo widoczny i łukowaty kant (chyba wiesz o któym akńcie mówie ;P)? Poza tym na dachu widać jakieś zagięcie..też musisz poprawić :). Jak to wszystko poprawisz, powyrównoj siatke jeszcze troche i zobaczymy co wtedy będzie :)

Pozdro

Napisano

hmmm ten car wygląda jakos dziwnie sam niewiem dlaczego, jakos niebardzo kojazy mi sie z audi a8:( wiem ze jest duzo wersij a8 wiec moze dlatego. zalączam ci co mi sie niepodoba z bocznego profilu.aha wydaje mi sie ze grill jest ok. pozdr

[Wyedytowany dnia 11-7-2004 > halogen]