Hooch Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 Witam. Nigdy się nie chwaliłem bo uważam że moje modele są do dupy. Ostatnio dziewczyna powiedziała że mnie żuci jak tego nie pokaże. Tak więc. Nie mam żydach ładnych renderów. Tylko screeny z gry. Jestem otwarty na krytykę. Siatki nie pokaże bo modele już się gdzieś rozpłynęły. Oto modele: Moje pierwsze modele które wogóle zrobiłem do gry, prosił mnie o nie kolega który tworzył własny mod do gry: A tutaj taki model ramy do obrazu, kolega robił mapę do gry w galerii. Ta duża to rama na bitwę pod Grunwaldem: To jest model broni do gry, o dziwo przez 2 lata był pierwszy na stronie fpsbanana w swojej kategorii. W chwili obecnej jest w pierwszej 10: To jest model który zrobiłem aby przyjęli mnie do teamy tworzącego grę TEAR. http://www.moddb.com/mods/tear Chwilowo mod jest w martwym punkcie, jest prawie skończony i jakoś wszystkim się odechciało: A to jest jeden z modeli które zrobiłem do tego moda, chyba mój najbardziej udany model: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 oja, kolejny halflajowiec:) pracki jak mowisz sa stare...pokaz cos nowego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blejsoid Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 kandelabr daje radę. chociaż mocowanie wygląda na dość wątłe w stosunku do masy koła ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 5 Marzec 2011 Share Napisano 5 Marzec 2011 Witam. Ostatnio dziewczyna powiedziała że mnie żuci jak tego nie pokaże. Widać kto jest facetem w domu ;) Modele przyjemne. Kandelabr i młotek chyba najbardziej mi sie podobają. Przydałoby się więcej miłości dać teksturom . Na tych pracach pokazałeś że nie potrafisz dodać przekonywującej i dopasowanej tekstury. Krawędzie płaskie i nie podkreślone, nuda nie tekstura. Ale widziałem gorsze, i to ludzi którzy się o prace starali. Masz jakiś potencjał po tych pracach. poka nowe. Jak nie masz, zrób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hooch Napisano 5 Marzec 2011 Autor Share Napisano 5 Marzec 2011 Dzięki za komentarze, coś wyskrobie nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi