nekromantax Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 witam jestem nowy i mam taki problem :P chce zeby na perspective bylo wodac ,,pajeczyne" nie wiem jak to dokladnie nazwaC :p I nie mam bladego pojecia jak to zrobic :) http://img827.imageshack.us/i/beztytuuhhv.png/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam_m Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Naciśnij F4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blinq Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Ponaciskaj sobie F3 i F4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariushO Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 ta "pajeczyna" to siatka. Jak masz zaznaczony widok perspective fcisnij F4 pojawi sie sie siatka na obiekcie jak chcesz widziec tak jak masz teraz w pozostalych widokach fcisnij F3, te skroty dzialaja we wszystkich widokach Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekromantax Posted March 6, 2011 Author Share Posted March 6, 2011 Dzieki sliczne za odpowiedzi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts