boba Napisano 12 Czerwiec 2004 Napisano 12 Czerwiec 2004 no to widzac, ze hotele ciesza sie popularnioscia tez wrzuce swoj ;) . Oto hotel \"z drzewem\" po pifku z little ninja ;) komentarze mile widziane ... projekt na przedmiot uslugi i cos tam ... na razie obrazki bez otoczenia... bo nad tymi jeszcze pracuje ;) milego ogladania i wyrzywania sie w komentowaniu ;) [Edytowany w 12-6-2004 » boba]
boba Napisano 12 Czerwiec 2004 Autor Napisano 12 Czerwiec 2004 a terac zblizenia ;) a poza tym pozrawiam razem z littlendża cale forum
boba Napisano 12 Czerwiec 2004 Autor Napisano 12 Czerwiec 2004 liscie wychadza, napis jest brzydki, iu poza tym czekam na kolejne uwagi ;)
SansSerif Napisano 12 Czerwiec 2004 Napisano 12 Czerwiec 2004 a jakies widoki wiecej mowiace o architekturze? pierwszy efektowny.
boba Napisano 12 Czerwiec 2004 Autor Napisano 12 Czerwiec 2004 juz mowile... moze ok 4-5 rano ... sie robią ;)
sith_LORD Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 hmm.. nie podoba się mi jakość i sposób oświetlenia, a przede wszystkim wyrenderowania..kolory teżmi nie pasują.. pozdr
little-ninja Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 kolory to zabieg jak najbardziej swiadomy ... co do reszty to i tak padnie pewnie obrobce... ....tak czy siak boba mam nadzieje ze zdazymy z tymi makietami ... madafucka ;P
boba Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Napisano 13 Czerwiec 2004 co do kolorow... chcialem tchnac troche zycia w ten poznan ;) ... z reszta i tak pokazuje obrazki z obcietym nasyceniem o 30 % ;) no a to tak na szybko otoczenie ;) juz nie bede poprawial ... bo te pifka to mnie wykonczyly littlenindża ;) kolorow nie widze juz ;)
boba Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Napisano 13 Czerwiec 2004 no i jeszcwe takie dziwne ujecie + cos z glownego hallu zrecepcja ;) pozdr
little-ninja Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 na pierwszy mm i drugim zdjatku tak jarmarcznie to wyglada ale sam chciales ;) ............. aaa jeszcze na tych zblizeniach nie masz barjerek :D poz [Wyedytowany dnia 13-0604 > little-ninja]
Yamakasi Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 Ta babka z torba jest jakos dziwnie skrecona ;)
boba Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Napisano 13 Czerwiec 2004 ... to jeszcze dorzucę cos nakoniec... tak to minej wiecej wyglada na formatkach A3 ... wrzuce tylko 3 zeby nie zanudzac... a wyszlo 17 ;) to parter...
boba Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Napisano 13 Czerwiec 2004 ...a to przedostatnie pietro .. z kawiarenka (jej jeden z poziomow)
boba Napisano 13 Czerwiec 2004 Autor Napisano 13 Czerwiec 2004 i ostatnie .. formatka z widokami ;) mikego ogladania pozdr.
zadymiakk Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 czesc miki. nie pozostane tym razem anonimowy i wypowiem się. co do architektury - jezeli hotel starał bym sie wytworzyc bardziej atrakcyjne wejscie - bardziej zaakcentowane - zapraszajace - tu z daleka nie wiem gdzie jest wejscie. no i brakuje mi daszka ala merkury w poznaniu;] z kolei jak to okreslil little ninija jarmark. (co do kolorow na elewacji) drzewo fajny pomysl - podoba mi sie. i jeszcze kolor tej konstrukcji - wiem ze pomaranczowy jest w modzie ale az tak? generalnie nie chcialbym mieszkac w takim hotelu. co do plansz moj stosunek do szarego znasz - (ja znam twój) ale powiem dla innych - nie lubie szarych plansz - kojarza mi sie z nijakoscia. ale to moje zdanie - nie lubie szarego!!!! IMHO nie za bardzo mi sie podoba - ale oceniac bedzie pani sipinska. co do wnetrza nie wiem bo nie widzialem. pozdro
zadymiakk Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 jak sie robi te cholerna sygnaturke z linkiem?
boba Napisano 14 Czerwiec 2004 Autor Napisano 14 Czerwiec 2004 no wiec ...tak : co do wejscia i braku akcentacji to masz racje ;) co do koloru pomaranczowego to nie wiem czy modny...luuubie bardzo... a daszku nie ma bo sie wjezdza okolo drzewa i tam wysiada.... takm jest tez wjazd do garazu no dobra wrzuce jeszcze 4 randery.. juz ostatnie (owoc ostatnich 2 nocy ... tym razem sa bardziej analogowe ;)
boba Napisano 14 Czerwiec 2004 Autor Napisano 14 Czerwiec 2004 aaa jeszce co do koloru plansz.. szary, bo ma nie odciagac uwagi od tego co najwazniejsze... rzutow ;) no a poaz tym to fajny kolor ;) pozdr miki (boba)
Rekomendowane odpowiedzi