Napisano 11 Marzec 201113 l Witam wszystkich na forum. Do oceny wrzucam model, nad którym zacząłem pracować w wolnych chwilach. Pomimo tego, iż jest ich niewiele, postaram się go ukończyć w rozsądnym terminie. Jest to mój pierwszy model samochodu, wiec liczę się zupełnie z tym, że będą błędy. Chciałbym je jednak sukcesywnie poprawiać. Niebawem postaram się wrzucić kilka siatek i zbliżeń pierwszych detali. Edytowane 16 Marzec 201113 l przez Elroy
Napisano 12 Marzec 201113 l Witamy na forum Trochę odstaje dziwnie krawędź na boku tylnego zderzaka. Po za tym nie ma się co czepiać :) wygląda dobrze PS.Pokaż siatki.
Napisano 13 Marzec 201113 l nie wiem czy siatka jest poprawna ale mi sie wizualnie strasznie podoba screen ;)
Napisano 16 Marzec 201113 l Autor Jeśli chodzi o krawędź tego tyln. zderzaka, to rzeczywiście. Chyba jest za ostra. Później postaram się to poprawić. Mały up. :
Napisano 16 Marzec 201113 l Wow... Super siata Widać kunszt Jak modelujesz takie rzeczy, jak np. tylna lampa? Planujesz najpierw cięcia na podstawie np. zdjęcia, czy ... jak? Jaki to soft?
Napisano 16 Marzec 201113 l Autor Jak modelujesz takie... No mniej więcej. Cut + extrude + chamfer. ...i dużo ręcznej edycji pomiędzy. Ale jak to w 3d maxie, wszystko można zrobić na wiele sposobów;