Elroy Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 (edited) Witam wszystkich na forum. Do oceny wrzucam model, nad którym zacząłem pracować w wolnych chwilach. Pomimo tego, iż jest ich niewiele, postaram się go ukończyć w rozsądnym terminie. Jest to mój pierwszy model samochodu, wiec liczę się zupełnie z tym, że będą błędy. Chciałbym je jednak sukcesywnie poprawiać. Niebawem postaram się wrzucić kilka siatek i zbliżeń pierwszych detali. Edited March 16, 2011 by Elroy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deex Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Mi się bardzo podoba, czekam na więcej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Witamy na forum Trochę odstaje dziwnie krawędź na boku tylnego zderzaka. Po za tym nie ma się co czepiać :) wygląda dobrze PS.Pokaż siatki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elroy Posted March 13, 2011 Author Share Posted March 13, 2011 Obiecane siatki: Link to comment Share on other sites More sharing options...
olaf Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 nie wiem czy siatka jest poprawna ale mi sie wizualnie strasznie podoba screen ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elroy Posted March 16, 2011 Author Share Posted March 16, 2011 Jeśli chodzi o krawędź tego tyln. zderzaka, to rzeczywiście. Chyba jest za ostra. Później postaram się to poprawić. Mały up. : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamyl91 Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 strasznie dużo trójkątów... będzie Ci krzywić odbicia na lakierze Link to comment Share on other sites More sharing options...
illusion Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Wow... Super siata Widać kunszt Jak modelujesz takie rzeczy, jak np. tylna lampa? Planujesz najpierw cięcia na podstawie np. zdjęcia, czy ... jak? Jaki to soft? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elroy Posted March 16, 2011 Author Share Posted March 16, 2011 Jak modelujesz takie... No mniej więcej. Cut + extrude + chamfer. ...i dużo ręcznej edycji pomiędzy. Ale jak to w 3d maxie, wszystko można zrobić na wiele sposobów; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts