Posted March 11, 201114 yr Witam wszystkich na forum. Do oceny wrzucam model, nad którym zacząłem pracować w wolnych chwilach. Pomimo tego, iż jest ich niewiele, postaram się go ukończyć w rozsądnym terminie. Jest to mój pierwszy model samochodu, wiec liczę się zupełnie z tym, że będą błędy. Chciałbym je jednak sukcesywnie poprawiać. Niebawem postaram się wrzucić kilka siatek i zbliżeń pierwszych detali. Edited March 16, 201114 yr by Elroy
March 12, 201114 yr Witamy na forum Trochę odstaje dziwnie krawędź na boku tylnego zderzaka. Po za tym nie ma się co czepiać :) wygląda dobrze PS.Pokaż siatki.
March 13, 201114 yr nie wiem czy siatka jest poprawna ale mi sie wizualnie strasznie podoba screen ;)
March 16, 201114 yr Author Jeśli chodzi o krawędź tego tyln. zderzaka, to rzeczywiście. Chyba jest za ostra. Później postaram się to poprawić. Mały up. :
March 16, 201114 yr Wow... Super siata Widać kunszt Jak modelujesz takie rzeczy, jak np. tylna lampa? Planujesz najpierw cięcia na podstawie np. zdjęcia, czy ... jak? Jaki to soft?
March 16, 201114 yr Author Jak modelujesz takie... No mniej więcej. Cut + extrude + chamfer. ...i dużo ręcznej edycji pomiędzy. Ale jak to w 3d maxie, wszystko można zrobić na wiele sposobów;