Elroy Napisano 11 Marzec 2011 Napisano 11 Marzec 2011 (edytowane) Witam wszystkich na forum. Do oceny wrzucam model, nad którym zacząłem pracować w wolnych chwilach. Pomimo tego, iż jest ich niewiele, postaram się go ukończyć w rozsądnym terminie. Jest to mój pierwszy model samochodu, wiec liczę się zupełnie z tym, że będą błędy. Chciałbym je jednak sukcesywnie poprawiać. Niebawem postaram się wrzucić kilka siatek i zbliżeń pierwszych detali. Edytowane 16 Marzec 2011 przez Elroy
Smoku Napisano 12 Marzec 2011 Napisano 12 Marzec 2011 Witamy na forum Trochę odstaje dziwnie krawędź na boku tylnego zderzaka. Po za tym nie ma się co czepiać :) wygląda dobrze PS.Pokaż siatki.
olaf Napisano 13 Marzec 2011 Napisano 13 Marzec 2011 nie wiem czy siatka jest poprawna ale mi sie wizualnie strasznie podoba screen ;)
Elroy Napisano 16 Marzec 2011 Autor Napisano 16 Marzec 2011 Jeśli chodzi o krawędź tego tyln. zderzaka, to rzeczywiście. Chyba jest za ostra. Później postaram się to poprawić. Mały up. :
Tamyl91 Napisano 16 Marzec 2011 Napisano 16 Marzec 2011 strasznie dużo trójkątów... będzie Ci krzywić odbicia na lakierze
illusion Napisano 16 Marzec 2011 Napisano 16 Marzec 2011 Wow... Super siata Widać kunszt Jak modelujesz takie rzeczy, jak np. tylna lampa? Planujesz najpierw cięcia na podstawie np. zdjęcia, czy ... jak? Jaki to soft?
Elroy Napisano 16 Marzec 2011 Autor Napisano 16 Marzec 2011 Jak modelujesz takie... No mniej więcej. Cut + extrude + chamfer. ...i dużo ręcznej edycji pomiędzy. Ale jak to w 3d maxie, wszystko można zrobić na wiele sposobów;
Rekomendowane odpowiedzi