nekromantax Napisano 12 Marzec 2011 Napisano 12 Marzec 2011 (edytowane) Witam Powiem tAk Kocham samochody i czy bylby ktos chetny wziasc mnie pod swoje skrzydla i pomagac mi w modelowaniu samochodu?? Edytowane 13 Marzec 2011 przez nekromantax
MariushO Napisano 13 Marzec 2011 Napisano 13 Marzec 2011 moze zapytaj wujka google, on cie napewno przyjmie ;)
Kubajaniak Napisano 13 Marzec 2011 Napisano 13 Marzec 2011 Załóż sobie wątek w dziale wip, gdzie będziesz pokazywać swój model i na pewno ktoś doradzi co i jak poprawić. A jeśli nigdy wcześniej nie modelowałeś samochodu i nawet nie wiesz jak zacząć, to przerób sobie jakiś tutorial. W necie trochę tego jest.
lechoo Napisano 13 Marzec 2011 Napisano 13 Marzec 2011 nekromantax: zmien nazwe watku tak zeby bylo wiadomo czego dotyczy albo watek idzie do kosza. Samo "pomoc" nie wystarczy, przeczytaj regulamin.
GrandPa Napisano 13 Marzec 2011 Napisano 13 Marzec 2011 @ Nekromantax, http://www.youtube.com/watch?v=z7X6svHEVqo Zlap paczke popkornu, cole, i milej zabawy =] Jeden z najlepszych tutkow jakie widzialem. (Kredyt dla Smoka) Sam jestem zielony w tym temacie i ten tutorial duuuuzo daje.
Rekomendowane odpowiedzi